Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut care a verificat destul de popular printre sneakerheads și fanii francizei de știință, asigurați-vă că faceți față în această seară la ora 23:00 la Adidas UK!

Cuprinzând o serie de siluete inspirate de unele dintre celebrele personaje ale seriei de filme, Kicking It All Off este Star Wars X Adidas Ultra îmbunătățește „Yoda” și Star Wars X Adidas Ultra îmbunătățesc „Leia”, care aduc un omagiu Jediului Jedi Maestrul și respectiv liderul Alianței Rebel. În altă parte, Star Wars X Adidas NMD R1 V2 “LANDO” și Star Wars X Adidas NMD R1 “Stormtrooper” sunt de asemenea completate cu detalii complexe despre limbă, călcâi și talpă intermediară.

Punctul culminant al gamei trebuie să fie superstarul Star Wars X Adidas „Darth Vader” și Star Wars X adidas Stan Smith „Luke Skywalker”, care contrastează partea întunecată și partea ușoară. Acest duo dinamic este plin de referințe Warziene, principalul fiind casca inspirată de Samurai a lui Anakin, care este sculptată pe cutia de la vârful primului.

Aterizarea în această seară, la 23:00, la Adidas UK, colecția Star Wars X Adidas cu siguranță nu ar trebui ratată, așa că asigurați -vă că polițist înainte de a fi prea târziu! Spuneți -ne ce pereche vă simțiți cel mai mult și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să aruncați o privire mai atentă la Lego X Adidas ZX 8000!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ia Nostalgic cu Mickey Mouse X Adidas Stan Smith & Superstar

Disney pare să-și pună ștampila pe încărcături de capse de modă în acest sezon, iar următorul Up este Mickey Mouse X Adidas Stan Smith și Superstar Adidass. O preluare jucăușă

Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro. Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici,

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.