Air Jordan 3 „Red Red” retro urmează să se întoarcă în 2022

ultima retro a retro în 2013, se pare că Air Jordan 3 „Fire Red” este setat să se întoarcă în 2022. Colourway -ul tradițional este adorat de fanii Jordan din întreaga lume, precum și se află perfect pe silueta AJ3 a lui Tinker Hatfield, care a fost foarte introdusă pe piață în 1988. „Fire Red” a fost cu siguranță un OG Colourway, lansat alături de „Cimentul alb ”,„ Ciment negru ”, precum și„ True Blue ”, cu succes fantastic.

Până în prezent, AJ3 „Fire Red” a fost relansată doar de două ori înainte, în 2007, precum și în 2013, deși ambele versiuni au prezentat logo-ul Jumpman mai puțin popular la Heel, în locul brandului Nike Air care a apărut pe Og. Degetele au încrucișat versiunea 2022 vine în legătură cu brandul original! Asigurați -vă că îl mențineți blocat în cel mai bun lucru aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente despre această poveste, precum și numeroase, precum și în timp ce sunteți chiar aici, consultați Stussy X Nike AF1 Mid!

Imagine prin Nikeair Jordan 3 retro „foc roșu”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Colecția Coutie X Vans face o declarație despre social media

, datorită lansării unei alte colaborări vechi Skool, Coutie și Vans au creat o gamă intitulată „Nightmare Society”. Funcția de proiectare a siluetei Signature Vans este destinată să exploreze cele

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.

Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa