Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca este cunoscută pentru elementele de bază și elementele esențiale ale garderobei de calitate, toate apărând într -o gamă de nuanțe și nuanțe proaspete și colorate.

Cu Pangaia, aparent, dobândind mult mai multă tracțiune în peisajul modei, ne -am gândit că vom răspunde la întrebarea pe buzele numeroase ale oamenilor – „Cum se potrivește exact marca?”. Aici, la The Sole Furnizor, am ales să atingem specialiștii noștri credincioși pentru a vă oferi opiniile lor directe cu privire la modul în care se potrivește brandul și ce dimensiune ar trebui să vizați! Așadar, dacă sunteți pe piață pentru niște biți noi Pangaia, asigurați -vă că citiți mai departe!

Cum se potrivește îmbrăcămintea Pangaia?

Deoarece Pangaia produce o gamă cuprinzătoare de produse în selecția sa, ne vom concentra în primul rând pe numeroasele sale populare 365. De obicei vorbind, întreaga gamă Pangaia 365 are o potrivire ușor diferită între piese.

Hanuinele ajung cu o siluetă largă de boxy care nu este prea lungă în corp. Datorită lățimii îmbrăcămintei, vă recomandăm să dimensionați de la dimensiunea dvs. obișnuită, cu excepția cazului în care intenționați să purtați piesa cu o potrivire nedorită!
Joggerii au un superior de talie de tragere, ceea ce implică faptul că sunt oarecum reglabile între dimensiuni. Cel mai bine este să cunoașteți măsurarea lungimii picioarelor pentru a vă garanta că veți obține cea mai bună parte și nu vor fi prea lungi. În plus, toate joggerii vor avea o potrivire nedorită prin porțiunea superioară a piciorului.
Panourile sunt probabil cea mai adevărată bucată de dimensiune a buchetului. Această piesă se va potrivi ca rularea medie a hanoracului de moară, astfel încât să puteți alege pur și simplu dimensiunea obișnuită sau dimensiunea alternativă, dacă doriți o potrivire cu baggier.
Similar cu puloverele, tricourile vor ajunge, de asemenea, cu o construcție fidelă a mărimii. Cu toate acestea, dacă căutați o lungime adăugată în corp, este posibil să fie cel mai bine să dimensionați. De asemenea, este demn de remarcat că tricourile sunt disponibile atât în ​​țesături de bumbac, cât și în alge, cu algele marcate oferind un sentiment mai greu și mult mai premium din cele două.

Imagine prin Pangaia
Transport int’l

Vezi mai mult

“Hoodie -ul meu Pangaia este una dintre piesele de bază din garderoba mea. Nu poți greși cu elementele esențiale!”
Jack A, Conținut scriitor
Cum se potrivește gluga ta Pangaia?

Hanuierele Pangaia se potrivesc destul de mult cu toții, dar îmi place foarte mult! Corpul este destul de larg, dar, din fericire, lungimea nu este prea lungă, ceea ce este excelent, deoarece nu sunt un fan al întregului aspect de glugă lungă, personal. Dacă mergeți fidel pentru a dimensiona, potrivirea glugăi va fi baggy, dar foarte confortabilă. Puteți întotdeauna să vă dimensionați dacă doriți un aspect mult mai potrivit.

Gluga ta Pangaia este confortabilă?

Super confortabil! Puteți spune că acest brand este dornic să facă confort o prioritate! Aș fi destul de mulțumit să port această glugă 24/7 dacă s -ar ajunge la ea.

Cum îți modelezi gluga Pangaia?

Când mă gândesc la glugă, mă gândesc la confort. De aceea, de obicei, o balansez pe a mea cu o pereche clasică de pantaloni de pulover Pangaia potriviți. Pentru a finaliza această potrivire confortabilă, de obicei, port o pereche de RNNR -uri de spumă Yeezy și pentru potrivirea supremă confortabilă.

Imagine prin Pangaia
Transport int’l

Vezi mai mult

“Îmi evaluez pe deplin hanoracul Pangaia! Sunt mare pe soluții durabile și ecologice, așa că, în mod natural, apreciez tot ceea ce face brandul.”

Raph, scriitor de conținut
Cum se potrivește hanoracul tău Pangaia?

Pangaia 365 My BolletShiet se potrivește fidel dimensiunii. De parcă nu știu niciodată cu adevărat ce dimensiune să optez cu unele mărci, dar pot spune în siguranță cu siguranță Pangaia 365 se potrivește cu un farmec! Dacă sunteți un mediu în alte mărci de îmbrăcăminte stradală, cum ar fi Stussy sau Champion, ar trebui să obțineți cu siguranță aceleași dimensiuni de hanorac Pangaia.

Este confortabil hanoracul tău Pangaia?

Da, absolut! Sigur, nu am optat pentru una dintre piesele lor de cașmir de lux, dar chiar și tot consider că acest hanorac se simte destul de bine. Este și moale la atingere, ceea ce este frumos.

Cum îți modelezi hanoracul Pangaia?

De obicei, optez pentru un clasic pe aspectul de relocare. Voi împerechea acest hanorac cu o pereche de blugi de spălare ușoară baggică completată cu o pereche de New Balance 550s pe picioare pentru un aspect adecvat de tată! I’ll typically chuck some kind of matching cap or beanie in there too if it’s a bad hair day.

Image through Pangaia
Transport int’l

Vezi mai mult

“I’ve recently added several PANGAIA t-shirts to my wardrobe and I honestly haven’t looked back! You just simply can’t beat a classic fit.”
Adam, Head of news
How Does Your PANGAIA t-shirt Fit?

It’s pretty true to size in all honesty! like I don’t really like wearing my t-shirts too baggy so I just copped my regular size. If I wanted a baggier fit next time, I might objective for the next size up.

Is Your PANGAIA t-shirt Comfortable?

Yeah absolutely! I went for the seaweed version of the tee and its heavyweight construction just sits and feels so nice. plus it’s very envFriendly ironmental, care este întotdeauna un bonus.

Cum îți modelezi tricoul Pangaia?

Am tendința să -l păstrez ușor, știi! Oportunitățile sunt interminabile. De exemplu, dacă mă îndrept spre birou, s -ar putea să -l așez doar cu flanelul meu reprezentat în partea de sus. În partea de jos, de obicei balansez o pereche de cargici alături de o pereche de Dunks clasic Nike SB.

Pentru mult mai asemănător cu aceasta, consultați câteva dintre celelalte ghiduri de dimensiuni ale noastre de mai jos!

Ghidul Suprem reprezintă dimensiunea îmbrăcămintei
Ghidul Suprem de îngrijorare a lui Dumnezeu Essentials Size
Ghidul suprem arc’teryx
Ghidul Suprem Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Farfetch achiziționează off-white, Heron Preston & Palm Angels pentru 675 milioane USD

Orignal Imagine prin 13thMessenger Într -o întorsătură de neegalat a evenimentelor, Farfetch a achiziționat noul grup de paznici pentru 675 de milioane de dolari. Obținând 100% din acțiunile lor, pe

Colecția Coutie X Vans face o declarație despre social media

, datorită lansării unei alte colaborări vechi Skool, Coutie și Vans au creat o gamă intitulată „Nightmare Society”. Funcția de proiectare a siluetei Signature Vans este destinată să exploreze cele

Ia Nostalgic cu Mickey Mouse X Adidas Stan Smith & Superstar

Disney pare să-și pună ștampila pe încărcături de capse de modă în acest sezon, iar următorul Up este Mickey Mouse X Adidas Stan Smith și Superstar Adidass. O preluare jucăușă