Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro.
Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici, în Europa, sunt lăsate în Lurch atunci când se referă la obținerea celor căutate. Acum, abandonul Milano este aici pentru a ne ușura necazurile de transport.

Vânzând unele dintre cele mai rare încălțăminte de pe piață, abandonul are totul de la Tom Sachs Mars Yards, bunătatea albă și o singură fabrică Air Jordan defectuoasă din fabrică. Reverse Swoosh Nike Air Jordan 1 „Backboard Shattered” este atât de distinct din cauza acestor greșeli care nu au fost lăsate niciodată să părăsească fabrica Nike. Vânzând pentru 125.000 de euro, acest magazin de adidași rivalizează cu orice din lume cu inventarul său.

Nu numai că acest magazin stochează unele dintre cele mai nebunești căldură disponibilă, ci și joacă rolul său în creșterea comunității locale de îmbrăcăminte stradală. Vânzând etichete independente de îmbrăcăminte italiană, precum și promovarea proiectelor locale, Dropout Milano face lucrurile cel mai bun.

Deschideți acum, consultați site -ul lor de la DropsoutMilano.com și Instagram -ul lor (@Dropout.Milano)

Spuneți -ne dacă consultați acest magazin fantastic de transport de mai jos.

Păstrați -l blocat la singurul furnizor pentru toate cele mai bune știri și lansări din comunitatea de adidași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Luați un plus de 15% din vânzarea uluitoare la sfârșit. Îmbrăcăminte

Cea mai bună vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați din lume tocmai a devenit și mai bună! Aceasta este singura cea mai bună vânzare pe care o veți vedea. SFÂRŞIT. Îmbrăcămintea

Adidas X Real Madrid și -a pus în vedere victoria cu acest kit din 2021/22 Away

Se pare că Adidas este într -o misiune în acest sezon viitor pentru a oferi unele dintre cele mai proaspete kituri de fotbal din jur. În urma lansării kitului lor

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.