Colecția retro Jordan Brand Holiday 2020 este dezvăluită

tocmai când ai crezut că au renunțat la suficiente lansări de foc pentru anul, Jordan Brand merge mai departe și își dezvăluie colecția retro de vacanță completă 2020. Probabil că cea mai bună gamă a lor de 2020, aceasta cuprinde douăsprezece coloruri de căldură ridicată pe o serie de siluete ultra -hyped, și iată tot ce trebuie să știți!

1
2
3
4

Lovitura totul sunt patru versiuni Air Jordan 1, inclusiv „Midnight Navy”, „Dark Mocha”, „Black Black” și „Lucky Green”. Dacă trebuie să existe un punct culminant al gamei, trebuie să fie „Midnight Navy”. Inițial lansate exclusiv în Japonia în 2001, ca parte a colecției „Japonia Adăugare”, acestea sunt pe radarul nostru de câțiva ani acum.

Următoarea oprire, Colecția Retro Holiday 2020 va prezenta, de asemenea, must-have Air Jordan 3, care este disponibilă doar în afara statelor. Aceasta este urmată îndeaproape de două scârțâitoare Air Air Jordan 4, inclusiv „Fire Red”, care face a treia revenire, având în vedere că debutul său în OG în 1989 și, desigur, „Sashiko” care este puternic inspirat de tehnica de broderie japoneză antică.

1
2
3

Pentru a încheia pachetul, Air Jordan 5 „What the” sărbătorește a 30 -a aniversare a siluetei, luând unele dintre cele mai cunoscute AJ5 -uri făcute vreodată și le combină pe toate. Aceasta este apoi terminată cu un Air Jordan 8, Two Air Jordan 12 și un Air Jordan 13.

Set să se deruleze între octombrie și decembrie, colecția retro Nike Jordan Brand 2020 trebuie să fie una dintre cele mai bune lansări ale mărcii încă. Începeți cu Air Jordan 1 Retro High OG “Lucky Green” pe 11 octombrie, asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul vânzător pentru cea mai bună șansă de a face polițist! Spuneți -ne ce perechi veți adăuga la rotația dvs. în acest sezon, iar în știri conexe, Air Jordan 4 „Lightning” din 2006 face o revenire!

1
2
3
4
5

Afișați mai multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa

ThisIsNeverthat X New Balance 860v2 apare cu Colourways „Black” și „White”

la începutul acestei săptămâni, v -am adus știrile cu privire la viitorul parteneriat al New Balance cu Coreean Streetwear. Duo -ul Power a lucrat deja la câteva siluete anterior –

Nike Air VaporMax Plus este pictat într -un colourway „gri/roșu”

considerat de o mulțime de hibrid cel mai popular al Nike, Nike Air VaPormax Plus a fost dezvăluit într -un colour “gri/roșu”. Una dintre cele mai multe nuanțe dopere ale