Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită.

Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max 97 inspirat de marocane – vor fi cu siguranță exagerate la știrile acestui al doilea pachet de colaborare de la artistul din Marea Britanie Grime.

La fel ca multe creații Frankenstein în 2018, Skepta, precum și Nike reunesc două siluete iconice într -un singur pachet îngrijit. Este un hibrid cu o singură talpă, cu o talpă intermediară Air Max 97 sub partea superioară a unui Air Max BW.

Dacă acest lucru nu a fost suficient de fascinant, o culoare alternativă de culoare este prezentată pentru fiecare pantof. Perechea din stânga optează pentru o nuanță vibrantă de albastru, în timp ce caracteristica dreaptă în roșu. În caz contrar, un alb care se potrivește, precum și partea superioară a pielii oferă un aspect curat. Brandingul SK Air completează această siluetă unică, lovind patul interior.

Skepta a fost repetată recent într -un costum de track, care a avut exact aceleași culori ca și colab. Piesa este într -adevăr de Mains – o etichetă de modă contemporană înființată de Skepta.

Ar putea fi acesta un indiciu că rețelele lucrează împreună cu Nike pentru îmbrăcămintea însoțitoare?!

Să înțelegem gândurile dvs. despre SK X Nike Air Max 97/BW în comentariile de mai jos. Este acest lucru obligatoriu sau s-a scăzut Skepta cu acest hibrid?

Păstrați -l blocat la @theSolesupplier pentru mai multe știri despre o dată de lansare. Unele surse sugerează că acestea pot introduce încă din 9 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Luați un plus de 15% din vânzarea uluitoare la sfârșit. Îmbrăcăminte

Cea mai bună vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați din lume tocmai a devenit și mai bună! Aceasta este singura cea mai bună vânzare pe care o veți vedea. SFÂRŞIT. Îmbrăcămintea

Întoarceți-vă să vă potrivească vara cu aceste pălării și șepci

cu vara chiar după colț, este esențial să vă pregătiți vremea caldă, precum și ce metodă mult mai bună pentru a vă întrerupe aspectul decât cu o pălărie! Așadar, fie

Colecția retro Jordan Brand Holiday 2020 este dezvăluită

tocmai când ai crezut că au renunțat la suficiente lansări de foc pentru anul, Jordan Brand merge mai departe și își dezvăluie colecția retro de vacanță completă 2020. Probabil că