Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită.

Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max 97 inspirat de marocane – vor fi cu siguranță exagerate la știrile acestui al doilea pachet de colaborare de la artistul din Marea Britanie Grime.

La fel ca multe creații Frankenstein în 2018, Skepta, precum și Nike reunesc două siluete iconice într -un singur pachet îngrijit. Este un hibrid cu o singură talpă, cu o talpă intermediară Air Max 97 sub partea superioară a unui Air Max BW.

Dacă acest lucru nu a fost suficient de fascinant, o culoare alternativă de culoare este prezentată pentru fiecare pantof. Perechea din stânga optează pentru o nuanță vibrantă de albastru, în timp ce caracteristica dreaptă în roșu. În caz contrar, un alb care se potrivește, precum și partea superioară a pielii oferă un aspect curat. Brandingul SK Air completează această siluetă unică, lovind patul interior.

Skepta a fost repetată recent într -un costum de track, care a avut exact aceleași culori ca și colab. Piesa este într -adevăr de Mains – o etichetă de modă contemporană înființată de Skepta.

Ar putea fi acesta un indiciu că rețelele lucrează împreună cu Nike pentru îmbrăcămintea însoțitoare?!

Să înțelegem gândurile dvs. despre SK X Nike Air Max 97/BW în comentariile de mai jos. Este acest lucru obligatoriu sau s-a scăzut Skepta cu acest hibrid?

Păstrați -l blocat la @theSolesupplier pentru mai multe știri despre o dată de lansare. Unele surse sugerează că acestea pot introduce încă din 9 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

X -ul lui Levi „The Simpsons” face o excursie la Springfield Elementary cu această nouă colecție de capsule

Să fim reali, cine nu -i place Simpsons? Pentru că ’89, serialul TV de animație preferat al tuturor ne -a oferit o varietate de momente amuzante, pe lângă o abundență

An Nou Fericit!

Start 2020, petrecând ziua de Anul Nou, vizionând parada de trandafiri, sărbătorind cu familia și prietenii și bucurându-se de un fotbal. Apoi se îndreaptă spre magazinul Ali Thrift, joi, 2

Nike Air Max 95 „Echipa Red” este Pure Fire

, în timp ce Air Max 95 poate să nu fie la fel de proeminent ca unele dintre celelalte siluete ale lui Nike, precum Air Max 97, este încă un