Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită.

Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max 97 inspirat de marocane – vor fi cu siguranță exagerate la știrile acestui al doilea pachet de colaborare de la artistul din Marea Britanie Grime.

La fel ca multe creații Frankenstein în 2018, Skepta, precum și Nike reunesc două siluete iconice într -un singur pachet îngrijit. Este un hibrid cu o singură talpă, cu o talpă intermediară Air Max 97 sub partea superioară a unui Air Max BW.

Dacă acest lucru nu a fost suficient de fascinant, o culoare alternativă de culoare este prezentată pentru fiecare pantof. Perechea din stânga optează pentru o nuanță vibrantă de albastru, în timp ce caracteristica dreaptă în roșu. În caz contrar, un alb care se potrivește, precum și partea superioară a pielii oferă un aspect curat. Brandingul SK Air completează această siluetă unică, lovind patul interior.

Skepta a fost repetată recent într -un costum de track, care a avut exact aceleași culori ca și colab. Piesa este într -adevăr de Mains – o etichetă de modă contemporană înființată de Skepta.

Ar putea fi acesta un indiciu că rețelele lucrează împreună cu Nike pentru îmbrăcămintea însoțitoare?!

Să înțelegem gândurile dvs. despre SK X Nike Air Max 97/BW în comentariile de mai jos. Este acest lucru obligatoriu sau s-a scăzut Skepta cu acest hibrid?

Păstrați -l blocat la @theSolesupplier pentru mai multe știri despre o dată de lansare. Unele surse sugerează că acestea pot introduce încă din 9 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.

Întoarceți-vă să vă potrivească vara cu aceste pălării și șepci

cu vara chiar după colț, este esențial să vă pregătiți vremea caldă, precum și ce metodă mult mai bună pentru a vă întrerupe aspectul decât cu o pălărie! Așadar, fie

Air Jordan 1 Low GS “Triple White” este pantoful de vară perfect pentru picioarele mici

parte a bandei cu picioare mici? Apoi, Air Jordan 1 scăzut GS „Triple White” este făcut doar pentru tine. Adăugarea perfectă la rotația de primăvară și vară, puteți să vă