Nike Air Yeezy 1, purtat de Grammy, de la Kanye, s-au vândut pentru 1,8 milioane USD USD

dacă urmați știri de ultimă oră în lumea de adidași, atunci probabil că veți fi deja conștienți de faptul că probele Nike Air Yeezy, purtate de Kanye West, de Kanye West au fost scoase la licitație de către Sotheby – chiar am raportat povestea pe noi înșine săptămâna trecută. Perechea nesăbuită de rară a fost oferită pentru principalele oferte private și era de așteptat să ajungă la aproximativ 1 milion USD USD, deși acum s-a confirmat că perechea s-a vândut pentru 1,8 milioane USD.

Deși aceasta este o sumă fenomenală, este de remarcat faptul că acestea sunt acum cele mai scumpe adidași vândute vreodată. Recordul anterior a fost deținut de o pereche de Air Jordan 1s purtați de joc, care s-a vândut pentru 560.000 de dolari în mai 2020, așa că această nouă cifră le aruncă absolut din apă!

Imagine prin Sotheby’s
Perechea este o piesă de 1 din 1 și au fost purtate faimos de domnul West în timpul performanței sale din 2008, unde a interpretat „Hey Mama” și „Stronger”, stârnind un hype substanțial în jurul lucrărilor sale viitoare cu Nike. Când modelele de producție au fost lansate în cele din urmă, acest colourway a fost anulat, crescând raritatea perechii de probe care au fost doar scoase la licitație.

Au venit complet cu o cutie de lemn gravată laser, cu opere de artă exclusive Yeezy, proiectată de Kanye și Mark Smith. Aici, la singurul furnizor, nu iubim nimic altceva decât aceste vânzări substanțiale de adidași de șase cifre, deoarece este o adevărată reflectare a cât de importantă și relevantă din punct de vedere cultural a devenit în sfârșit scena adidașilor. Asigurați -vă că îl mențineți blocat chiar aici pentru toate cele mai recente și consultați cel mai bun aspect încă la cea mai recentă siluetă Sean Wotherspoon X Adidas!

Imagine prin Sotheby’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Un cadou Jordan, a scurs Yeezys și Travis Scott Apparel Funcția în cele 10 cele mai mari informații de adidași din această săptămână

săptămâna aceasta devine din ce în ce mai bună! Pe măsură ce ne apropiem de weekend, există multe pentru a deveni extatic și nu vorbim doar despre acea sâmbătă dimineață.

Tipul Nike Air Force 1 „Tint de pepene” este încă disponibil!

Chiar dacă are aproape patruzeci de ani, Nike Air Force 1 a rămas aproape neschimbat – un testament al cât de atemporal este designul său. Acestea fiind spuse, Swoosh a

Cele mai bune 15 Air Jordan 3 (AJ3) Colourways of All Time

Air Jordan 3 este unul dintre cele mai bune modele ale lui Tinker Hatfield și, de asemenea, adidașul care l -a menținut pe Michael Jordan la Nike. Lansat pentru prima