Cum să copiați exclusivitatea Commonwealth X Adidas Consortium ZX 500 RM „Friends & Family”

luna trecută, Adidas a înregistrat un sneaker global și vânzătorul de modă Commonwealth pentru una dintre cele mai curate colaborări ZX 500 RM, vreodată. Inspirat de stilurile de viață de coastă găsite în Virginia Beach, Los Angeles și Filipine, a fost unul dintre cei mai subestimați încălțăminte ale anului. Acum, duo -ul Power a revenit pentru un „prietenilor & Ediția familiei și iată cum poți polițist!

Cu o paletă de culori purpuriu și albastru, cu o talpă albă crocantă pentru un contrast suplimentar, șireturile tonale creează o estetică ton-pe-ton pe partea superioară, în timp ce un model cusut dă un călcâi pentru un aspect artizanal. „Commonwealth”; Branding -ul poate fi găsit pe tot parcursul, în timp ce pumnul consorțiului se îndreaptă spre limbă, arătând că acesta nu este niciun ZX 500 rm.

De obicei, ‘Prieteni & Adidașii de familie sunt polițiști destul de duri și nu vor primi niciodată o eliberare publică, cu toate acestea, Commonwealth X Adidas Consortium ZX 500 RM o va face. Începând cu 1 februarie, acest antrenor Ultra Limited va fi disponibil la Commonwealth Stores și Commonwealth-ftgg.com, fără o lansare globală mai mare planificată. Spuneți -ne dacă le veți adăuga la colecția dvs. și asigurați -vă că descărcați oficialul aplicației Sole Furnizor pentru cel mai bine gratuit acum! În știri conexe, lansarea din această săptămână a Y-3 FutureCraft 4D „Red” este limitată șocant!

Dacă vă gândiți să copiați cu o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați cea mai recentă aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca

Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro. Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici,