Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa de Instagram, a fost dezvăluită oficial în cadrul emisiunii pre-căderi a casei de modă de înaltă calitate franceză din Miami, precum și este absolut uimitoare.

Un adidaș care a fost în lucrări, având în vedere că Kris Van Assche a ajutat la etichetă în 2017, ediția specială AJ1 este pictată într -o combinație de culoare alb ultra curată, precum și de culori gri, precum și este realizată din piele italiană. De -a lungul lateralelor laterale, precum și a părților mediale, veți descoperi un swoosh care este format din faimosul logo al lui Dior. Acest lucru este stilat, de asemenea, pentru a fi extrem de adidași B23 de înaltă calitate B23.

Imagine cu ajutorul lui Daniel Arsham
Mai jos, veți descoperi o talpă a aerului care este completată cu o talpă albastră înghețată, precum și pentru a rotunji totul, legendarul baschet cu aripi este dezamăgit cu „Air Dior”, finalizând designul.

Dacă doriți ca Dior X Air Jordan 1 să fie ridicat în colecția dvs., atunci veți avea nevoie de buzunare destul de adânci, precum și de multe conexiuni. Cu un preț de 2.000 de dolari, zvonul spune că se vor face doar 1.000 de perechi. Renunțând cândva în iunie 2020, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

Nu are riscuri să afirmăm că linia dintre moda înaltă, precum și adidașii devine mai neclintită pe zi. Cu superstarul Prada X Adidas, așteptat să scadă mâine, ce alte parteneriate de adidași de înaltă modă ați dori să vedeți în viitorul apropiat? Asigurați -vă că ne anunțați!

Imagine cu ajutorul lui Daniel Arsham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Luați un plus de 15% din vânzarea uluitoare la sfârșit. Îmbrăcăminte

Cea mai bună vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați din lume tocmai a devenit și mai bună! Aceasta este singura cea mai bună vânzare pe care o veți vedea. SFÂRŞIT. Îmbrăcămintea

Colecția Coutie X Vans face o declarație despre social media

, datorită lansării unei alte colaborări vechi Skool, Coutie și Vans au creat o gamă intitulată „Nightmare Society”. Funcția de proiectare a siluetei Signature Vans este destinată să exploreze cele

Will Smith Unboxing Jordan 5 „Fresh Prince” este cel mai bun lucru pe care îl veți urmări astăzi

înaintea lansării oficiale a „Prințului Fresh” din Iordania 5, care ar fi mai bine să vă ofere o privire mai atentă decât Will Smith însuși ! Actorul de la Hollywood