Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa de Instagram, a fost dezvăluită oficial în cadrul emisiunii pre-căderi a casei de modă de înaltă calitate franceză din Miami, precum și este absolut uimitoare.

Un adidaș care a fost în lucrări, având în vedere că Kris Van Assche a ajutat la etichetă în 2017, ediția specială AJ1 este pictată într -o combinație de culoare alb ultra curată, precum și de culori gri, precum și este realizată din piele italiană. De -a lungul lateralelor laterale, precum și a părților mediale, veți descoperi un swoosh care este format din faimosul logo al lui Dior. Acest lucru este stilat, de asemenea, pentru a fi extrem de adidași B23 de înaltă calitate B23.

Imagine cu ajutorul lui Daniel Arsham
Mai jos, veți descoperi o talpă a aerului care este completată cu o talpă albastră înghețată, precum și pentru a rotunji totul, legendarul baschet cu aripi este dezamăgit cu „Air Dior”, finalizând designul.

Dacă doriți ca Dior X Air Jordan 1 să fie ridicat în colecția dvs., atunci veți avea nevoie de buzunare destul de adânci, precum și de multe conexiuni. Cu un preț de 2.000 de dolari, zvonul spune că se vor face doar 1.000 de perechi. Renunțând cândva în iunie 2020, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

Nu are riscuri să afirmăm că linia dintre moda înaltă, precum și adidașii devine mai neclintită pe zi. Cu superstarul Prada X Adidas, așteptat să scadă mâine, ce alte parteneriate de adidași de înaltă modă ați dori să vedeți în viitorul apropiat? Asigurați -vă că ne anunțați!

Imagine cu ajutorul lui Daniel Arsham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fiecare Sneakerhead trebuie să copieze Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”

atunci când se referă la adidași legendari, veți fi greu să găsiți unul la fel de faimos ca Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”. Un design atemporal care arată

Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro. Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici,

Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut