O privire pe jos la Game of Thrones x Adidas ultra Boost „Lannister”

considerată de numeroase drept cea mai populară colourway din Game of Thrones x adidas Ultra Boost colecție (din ceea ce am văzut, prin urmare, departe), Acum aruncăm o privire pe jos la culoarea înflăcărată „Lannister”!

Îmbrăcat din călcâie până la degetul de la picioare într -un puternic primar roșu roșu, accentul negru Grace Cupa călcâiului, precum și talpa, în timp ce Luxe Gold Three Branding împodobește laterale, precum și laterale mediale. Hit -urile de aur suplimentare funcționează pe limbă, precum și pe cupa cu călcâiul, subliniind estetica regală a pantofului.

Pentru a totaliza designul, o talpă intermediară cu o lungime completă se află mai jos pentru un confort suplimentar, precum și o amortizare nesfârșită, precum și pentru a rotunji totul, o etichetă „Ascultă -mă Roar” este prezentă în jurul spatelui.

Set să se lanseze cândva în 2019, Game of Thrones x adidas ultra boost „Lannister”, așa că sigur că îl va menține blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că veți inspecta cel mai recent aici!

Imagini prin Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.

Luați un plus de 15% din vânzarea uluitoare la sfârșit. Îmbrăcăminte

Cea mai bună vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați din lume tocmai a devenit și mai bună! Aceasta este singura cea mai bună vânzare pe care o veți vedea. SFÂRŞIT. Îmbrăcămintea

În: Sole Episodul 3 a ieșit acum!

Ați ținut pasul cu singurul furnizor din: Sole Series? Sneakerheads le -a plăcut episodul 1, precum și episodul 2, precum și la fel cum a sosit acel episod 3! De