Colecția „Cliques” de sute X Puma explorează îmbrăcămintea stradală din anii 90

, în timp ce cu siguranță aceasta nu este prima lor colaborare, colecția Sute X Puma „Cliques” poate fi cea mai bună. Influențat de echipele de instituție înaltă, precum și de dezvoltarea de îmbrăcăminte stradală în anii 90, Duo Power s -au reunit când din nou pentru a prezenta un adidaș complet, precum și capsula de îmbrăcăminte, toate realizate într -un lookbook ilustrat, care este sigur că va mulțumi entuziaștii de manga atât vechi, cât și nou.

O colecție uriașă care cuprinde treizeci de piese, punctul culminant al soiului trebuie să fie cele patru siluete de încălțăminte. Inclusiv Clyde, interpretul mijlociu, paza palatului, precum și RS Pure, fiecare, precum și fiecare design este infuzat cu detalii vintage, precum și co-branding, care este puternic, precum și în același timp. Blocarea culorilor grele este, de asemenea, utilizată în mod proeminent în întregul pachet, subliniind stilul de stradă vintage care continuă să joace o funcție majoră chiar și astăzi.

Imagine cu ajutorul sutelor

Imagine cu ajutorul sutelor
În ceea ce privește îmbrăcămintea, trebuie să vorbim despre Windbreaker Sute X Puma care se mândrește cu un imprimeu în carouri care ar privi la casă la orice tip de concert al instituției vechi, cu un decolteu pe jumătate de zi, precum și buzunarele de la Welt. Acestea includ și pantaloni scurți reflectanți.

Dacă vă place colecția „Cliques” de sute X Puma la fel de mult ca noi, atunci este oferită acum de la Puma, precum și alegeți stocuri. Să înțelegem ce adidaș ar fi polițist, precum și în timp ce sunteți aici, puma în stil Puma “Steam on Pack” este o colecție esențială!

Imagine cu ajutorul sutelor

Imagine cu ajutorul sutelor

Imagine cu ajutorul sutelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mai întâi uitați -vă la supremul X Nike SB Dunk High “Brazilia”

, știm deja că suprem și Nike au ceva în lucrări. După ce arunc o privire asupra „albului” și „Marinei”, se pare că amprenta de îmbrăcăminte din New York, cu

Ce este Gorpcore?

Dacă sunteți un adept al tendințelor în lumea modei, este posibil să fi observat prezența din ce în ce mai mare a îmbrăcămintei în aer liber în rândul celor cunoscuți.

Nike Air Max 95 „Echipa Red” este Pure Fire

, în timp ce Air Max 95 poate să nu fie la fel de proeminent ca unele dintre celelalte siluete ale lui Nike, precum Air Max 97, este încă un