Salee Bembury X New Balance 2002R vine foarte curând

, a trecut aproximativ o jumătate de an, având în vedere că designerul de încălțăminte Versace a tachinat Salehe Bembury x New Balance 2002R, iar acum, scade chiar după colț. Considerat de o mulțime de adidași ca unul dintre cele mai subestimate colaboratoare ale anului, hype s -a construit încet, dar cu siguranță, în ultimele luni și credem că este o nevoie garantată de polițist, mai ales dacă nu ați avut Plăcerea de a deține o pereche de noi echilibru.

Ajungând într-o paletă ultra-plină de portocaliu, preluarea lui Bembury pe ML2002R1 este făcută pentru a întoarce capetele. Confecționată din unele dintre cele mai premium materiale pe care le-a văzut orice pantof, acest NB-ul inspirat de canion antilop se construiește deasupra unei baze de plasă respirabile, în timp ce legi de piele de căprioară prezintă o atingere netedă.

Imagine prin intermediul noului echilibru

Imagine prin intermediul noului echilibru
Un denim a cusut „n” atrăgează panourile laterale laterale și mediale, în timp ce detaliile co-marca ajung pe limbă și șireturi. Pentru a încheia totul, o talpă de n-ergy în plus se așază mai jos, luând literalmente confort și niveluri de amortizare până la noi înălțimi.

Setați să renunțe la 23 octombrie, care este la doar zece zile de acum, Salehe Bembury X New Balance ML2002R1 nu trebuie ratat, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul vânzător pentru cea mai bună șansă de a face polițist. Spuneți -ne dacă le veți adăuga la colecția dvs. și, în timp ce sunteți aici, iată de ce veți iubi noul echilibru făcut în Marea Britanie 920!

Imagine prin intermediul noului echilibru

Imagine prin intermediul noului echilibru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Boost a verificat pentru „Quantum” de baschet Yeezy

, având în vedere că baschetul Yeezy „Quantum” a fost foarte scurs în decembrie anul trecut, Sneakerheads a avut o singură preocupare în minte: din ce este făcută talpa interioară?

20 de furturi ireale cu reducerea scandaloasă a descendenților 20% reducere la stagiar!

Mega Rata de actualizare a stagiarului a fost din nou! Pentru o perioadă incredibil de restrânsă, cei din educație pot obține un imens 20% reducere a tuturor! De la căutat

15 Mind-Bending Steals From the epic Offspring Sale!

here at The Sole supplier we’re well aware of the fact that by this time in the month it isn’t always easy to have leftover budget to cop the latest