Jordan 1 „Neutral Grey Volt” se lansează în această vară

Lansarea din ianuarie a Jordanului 1 „Neutral Grey Crimson” va fi amintită printre cei mai rapizi pantofi de vânzare din 2019. A existat o mulțime de hype care, în cele din urmă, a dus la o vânzare instantanee, lăsând o mulțime de trawling înregistrările pe eBay. Câteva luni, precum și acel colorat izbitor (ilustrat mai sus) încă se vinde pentru peste 200 de lire sterline.

Din fericire, ar putea exista o anumită consolare pentru aceia dintre voi care au ratat atunci. Conform mai multor rapoarte, un colourway de urmărire lovește rafturi în această vară! Jordan 1 „Neutral Grey” se întoarce acum cu accente Volt – ar putea fi acestea chiar mult mai atrăgătoare decât ultima?!

Imaginile prezentate aici ilustrează aceeași măiestrie de calitate care a fost găsită pe stilul anterior. Aceasta este o utilizare grea de piele de căprioară cu blană, împreună cu panouri din piele texturată până la peretele lateral. O temă similară de blocare a culorilor este utilizată cu panouri gri, precum și negre împotriva acelei culori verzi atomice.

Nu obțineți prea extaz, deoarece aceste imagini sunt pur machete, precum și imitații. Nike urmează să dezvăluie pantoful propriu -zis. Acestea fiind spuse, o dată de lansare în curs de dezvoltare este așteptată în iulie.

Jordan 1 Neutral Grey Volt (555088-070) este unul dintre mai multe culori exagerate pentru colecția SS19. Aceasta include Jordan 1 Mid „Grey Red”, care s -a lansat pe neașteptate în această dimineață! Nu ratați, deoarece dimensiunile sunt încă oferite la Nike UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mallet Hoxton este o capodoperă minimalistă

care încearcă să găsească un cred tăiat curat pentru a adăuga rotația de vară scârțâie? Apoi, noul Mallet Hoxton are numele tău scris în jurul său. O nouă siluetă interesantă,

Colecția retro Jordan Brand Holiday 2020 este dezvăluită

tocmai când ai crezut că au renunțat la suficiente lansări de foc pentru anul, Jordan Brand merge mai departe și își dezvăluie colecția retro de vacanță completă 2020. Probabil că

Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut