Jordan 1 „Neutral Grey Volt” se lansează în această vară

Lansarea din ianuarie a Jordanului 1 „Neutral Grey Crimson” va fi amintită printre cei mai rapizi pantofi de vânzare din 2019. A existat o mulțime de hype care, în cele din urmă, a dus la o vânzare instantanee, lăsând o mulțime de trawling înregistrările pe eBay. Câteva luni, precum și acel colorat izbitor (ilustrat mai sus) încă se vinde pentru peste 200 de lire sterline.

Din fericire, ar putea exista o anumită consolare pentru aceia dintre voi care au ratat atunci. Conform mai multor rapoarte, un colourway de urmărire lovește rafturi în această vară! Jordan 1 „Neutral Grey” se întoarce acum cu accente Volt – ar putea fi acestea chiar mult mai atrăgătoare decât ultima?!

Imaginile prezentate aici ilustrează aceeași măiestrie de calitate care a fost găsită pe stilul anterior. Aceasta este o utilizare grea de piele de căprioară cu blană, împreună cu panouri din piele texturată până la peretele lateral. O temă similară de blocare a culorilor este utilizată cu panouri gri, precum și negre împotriva acelei culori verzi atomice.

Nu obțineți prea extaz, deoarece aceste imagini sunt pur machete, precum și imitații. Nike urmează să dezvăluie pantoful propriu -zis. Acestea fiind spuse, o dată de lansare în curs de dezvoltare este așteptată în iulie.

Jordan 1 Neutral Grey Volt (555088-070) este unul dintre mai multe culori exagerate pentru colecția SS19. Aceasta include Jordan 1 Mid „Grey Red”, care s -a lansat pe neașteptate în această dimineață! Nu ratați, deoarece dimensiunile sunt încă oferite la Nike UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

O privire pe jos la Game of Thrones x Adidas ultra Boost „Lannister”

considerată de numeroase drept cea mai populară colourway din Game of Thrones x adidas Ultra Boost colecție (din ceea ce am văzut, prin urmare, departe), Acum aruncăm o privire pe

Travis Scott X Air Jordan 1 „Cactus Jack” primește o eliberare mai largă

după o lansare surpriză în timpul Grammy -ului luna trecută, multe adidași au fost consternați că au luat un L pe Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’. Acestea

Adidas Yeezy îmbunătățește 350 V2 „Glow in Dark” vine foarte curând

Acesta nu este un exercițiu. În august, Kanye West a anunțat că Glow in The Dark Yeezy îmbunătățește 350 de V2 -uri în lucrări, iar acum, în sfârșit, avem o