Jordan 1 „Neutral Grey Volt” se lansează în această vară

Lansarea din ianuarie a Jordanului 1 „Neutral Grey Crimson” va fi amintită printre cei mai rapizi pantofi de vânzare din 2019. A existat o mulțime de hype care, în cele din urmă, a dus la o vânzare instantanee, lăsând o mulțime de trawling înregistrările pe eBay. Câteva luni, precum și acel colorat izbitor (ilustrat mai sus) încă se vinde pentru peste 200 de lire sterline.

Din fericire, ar putea exista o anumită consolare pentru aceia dintre voi care au ratat atunci. Conform mai multor rapoarte, un colourway de urmărire lovește rafturi în această vară! Jordan 1 „Neutral Grey” se întoarce acum cu accente Volt – ar putea fi acestea chiar mult mai atrăgătoare decât ultima?!

Imaginile prezentate aici ilustrează aceeași măiestrie de calitate care a fost găsită pe stilul anterior. Aceasta este o utilizare grea de piele de căprioară cu blană, împreună cu panouri din piele texturată până la peretele lateral. O temă similară de blocare a culorilor este utilizată cu panouri gri, precum și negre împotriva acelei culori verzi atomice.

Nu obțineți prea extaz, deoarece aceste imagini sunt pur machete, precum și imitații. Nike urmează să dezvăluie pantoful propriu -zis. Acestea fiind spuse, o dată de lansare în curs de dezvoltare este așteptată în iulie.

Jordan 1 Neutral Grey Volt (555088-070) este unul dintre mai multe culori exagerate pentru colecția SS19. Aceasta include Jordan 1 Mid „Grey Red”, care s -a lansat pe neașteptate în această dimineață! Nu ratați, deoarece dimensiunile sunt încă oferite la Nike UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită. Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max

Cele mai bune 10 Air Jordan 3 a oferit ofițerului de poliție cel mai bine acum prin Stockx

, este deja fără riscuri să afirme că Jordan Brand are un iad al unui an în acest an, cu eticheta strălucind lumina pe mult mai multe siluete decât siluetele

Ia Nostalgic cu Mickey Mouse X Adidas Stan Smith & Superstar

Disney pare să-și pună ștampila pe încărcături de capse de modă în acest sezon, iar următorul Up este Mickey Mouse X Adidas Stan Smith și Superstar Adidass. O preluare jucăușă