Get Strange cu Nike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

După versiunea Jumbo a Nike Blazer introdus pentru prima dată la începutul acestui an, Sneakerheads au așteptat cu nerăbdare variații noi ale siluetei, precum și acum rugăciunile noastre au răspuns la tipul de Nike Blazer Mid Jumbo „Voodoo”. Deși stilul este cu siguranță un pic excentric, parteneriatele premium, precum acesta, care arată angajamentul care este clar evident în întreaga echipă Nike Style.

Inspirat de obiceiul de vârstă al păpușilor Voodoo, această pereche vine chiar în totalitate cu o păpușă Voodoo, purtătoare de Swoosh, în miniatură, atașată, împreună cu o mulțime de alte caracteristici de stil care fac din acestea o pereche de lovituri foarte minunate pentru a adăuga colecției tale!

Imagine prin Nikenike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikenike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

Transport int’l

Vezi mai mult

Uppii sunt conceputi dintr-o varietate întreagă de materiale, inclusiv pânză, piele de căprioară, corduroy, precum și piele, cu hituri de albastru bleumarin, eco-friendly kaki, precum și bej care dezvoltă colourarea. Logo -urile mari ale SWOOSH funcționează atât pe laterale laterale, cât și pe cele mediale ale fiecărui pantof, în timp ce alte caracteristici de remarcat includ șireturi în stil de frânghie, bucle din dantelă din denim, precum și branding „dragoste” pe fiecare călcâi. Toate acestea se află pe partea de sus a unei talpa chunky care oferă mult confort, precum și suport, acolo unde este necesar.

Dacă vă uitați deja la această pereche, atunci marea veste este că se zvoneste că va fi lansată la începutul anului 2022, deși nu avem încă o dată oficială de lansare de partajare. Asigurați -vă că rămâneți blocați în cel mai bun lucru aici la singurul furnizor, deoarece vă vom actualiza cu mult mai multe informații imediat ce le vom avea. Între timp, efectuați o căutare a restului site -ului nostru, precum și inspectați -vă aspectul cel mai bun, încă la Air Jordan 1 High OG „Heritage”!

Imagine prin Nikenike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Nikenike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cartierul X adidas originale Kamanda suprafețe într -un colourway negru

Adidas Originals Kamanda primește foarte mult în ultima vreme. După dezvăluirea C.P. Compania Xâ Adidas Originals Kamanda și consorțiul Bodega Xâ Adidas Kamanda, imaginile au apărut acum într -o următoare

Adidas Originals Continental 80 primește un makeover pastel

Adidas Yeezy Calabasas Powerfase a fost unul dintre cele mai scăzute adidași esențiali ai anului trecut. Sentimentul vintage, precum și stilul extrem de ușor l -au făcut accesibil atât pentru

Nike React Aspect 55 „Enigma Stone” este acum doar 47 de lire sterline la Nike UK!

Dacă puteți doar ofițerul de poliție, pe care îl luați de la uriașa vânzare de Black Friday a lui Nike, asigurați -vă că este aspectul Nike React 55 „Enigma Stone”.