Obțineți Gnarly cu Gnarhunters X Nike SB Dunk Low “Black”

după ce ați lucrat împreună cu metoda în 2019, skate, precum și marca de surf Gnarhunters, precum și Nike SB își unesc forțele atunci când va lucra din nou la un brand- proiect nou. Gnarhunters X Nike SB Dunk Low „Negru” a fost previzualizat printr-o serie de imagini scurse, precum și iubim aspectul acestei perechi subtil cu detașare. În timp ce, într-o primă privire, acestea pot părea doar o pereche ușoară de black-out, există o mulțime de detalii ascunse pentru a aromatiza designul.

Conformat dintr -o varietate de materiale includ pânză, precum și material prosopit. Majoritatea loviturilor sunt acoperite cu negru, cu toate acestea, detaliile albe contrastante adaugă încă un strat în aspect. Logo -urile Nike Swoosh sunt puse atât pe laterale, cât și pe cele mediale, precum și pe acestea par să fie detașabile din cauza patch -urilor Velcro. Este încă incert dacă adidașii vor include orice tip de swooshes suplimentar.

Imagine prin Shawnleekixgnarhunters X Nike SB Dunk Low “Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Shawnleekixgnarhunters X Nike SB Dunk Low “Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Dantelele în stil de frânghie păstrează acestea ferm pe picioare, în timp ce limbile cu două mărci funcționează atât Nike, cât și logo-urile Gnarhunters. Filele călcâiului sunt decorate cu branding „gnar” pentru o notă de întoarcere a capului. O talpă intermediară înnegrită, precum și o talpă albă sigilează acordul, cu un sistem de amortizare cu lungime completă, ascuns în interior pentru a garanta un confort maxim de orice timp.

Dacă doriți să vă puneți mâna pe aceste următoare dunks, atunci va trebui să fiți atenți, precum și să rămâneți la curent chiar aici la singurul furnizor, deoarece vom fi primii care vă vor permite să înțelegeți imediat ce apar mult mai multe detalii. Deocamdată, inspectați restul site -ului nostru pentru cele mai recente știri Sneaker, precum și actualizări precum prima dvs. privire la Nike SB Dunk Low „Bart Simpson”!

Imagine prin Shawnleekixgnarhunters X Nike SB Dunk Low “Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Nike Dunk High Se “Camo Royal” adaugă aromă unui clasic Colourway

Nike Dunk a fost mult timp pentru că a fost o opțiune populară pentru Sneakerheads Now, cu versiunea înaltă acum crescând scara de popularitate și apărând pe picioarele din picioarele

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.

Tipul Nike Air Force 1 „Tint de pepene” este încă disponibil!

Chiar dacă are aproape patruzeci de ani, Nike Air Force 1 a rămas aproape neschimbat – un testament al cât de atemporal este designul său. Acestea fiind spuse, Swoosh a