Adaptarea Air Jordan 11 de la sine este dezvăluită

Imagine: Este 1995, precum și Michael Jordan tocmai s-a întors dintr-un hiatus foarte scurt. Îmbrăcați-vă împotriva Orlando Magic în semifinalele seminarului de est, MJ a obținut o pereche de adidași care nu sunt văzuți niciodată pe jos-Air Jordan 11. Creat de unul, precum și doar Tinker Hatfield, acesta a fost primul pantof de baschet vreodată vreodată Pentru a funcționa o suprapunere din piele brevetată. Acum, rapid înainte de 25 de ani, precum și Air Jordan 11 ADAPT au fost doar dezvăluite.

Sărbătorind o etapă uriașă a siluetelor, AJ11 ADAPT urmează pe urmele altor adidași care se auto-licează, cum ar fi Huarache Adapty, precum și Adapt BB 2.0. Ajungând într -o schemă de culori curată crocantă, stilul general se menține în linie cu OG, cu toate acestea, cu câteva atingeri futuriste chiar aici, precum și acolo. De exemplu, panourile de văzut se referă la panouri laterale laterale, precum și la panouri laterale mediale pentru o senzație de vârstă spațială, în timp ce sistemul tradițional de dantelă a fost înlocuit cu benzi subțiri care se strâng, precum și neîncetat cu atingerea unui buton.

Imagine prin Nike
La fel ca în cazul adaptării anterioare, acesta prezintă un motor încorporat în talpa intermediară Nike Air Nike. Două butoane vă permit să schimbați pantoful cu ușurință, cu toate acestea funcționează și cu smartphone -ul dvs., precum și cu smartwatch -ul. Pentru a le taxa, vin cu o bază wireless, unde doar îți stabilești pantofii deasupra, precum și vor fi suculente instantaneu.

Set să se lanseze pe 30 decembrie, Nike Air Jordan 11 Adapt este cel mai bun echilibru între trecut, precum și viitor. Să înțelegem ce părere aveți despre acest adidaș, precum și în știri conexe, au apărut imagini ale unei camere de trofeu X Air Jordan 1 Retro High OG au apărut!

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Un Kendrick Lamar X Nike Cortez se lansează la nivel mondial în această lună în Laceless Construct

Ultimul Nike Cortez care a lansat de la Kendrick Lamar a fost un mit pentru Sneakerheads din Marea Britanie – nu a făcut -o niciodată de -a lungul iazului. Din

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.

Cele mai bune 8 magazine de adidași și streetwear Barcelona

https://youtu.be/xhp4zvdnl7y Când merg la Barcelona, care sunt cele mai bune magazine de îmbrăcăminte de stradă? De unde pot obține cei mai buni adidași? Ce magazine merită verificate în Barcelona? Barcelona