Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni devreme.

Postat în această dimineață prin @TheSolesupplier, dimensiunile au fost rapid la vânzare pentru acest adidaș cu schimb. Abia este surprinzător, cu condiția ca superioarele din piele de căprioară să fie și o utilizare puternică a culorii! Cu toate acestea, din fericire, acesta nu a fost singurul stil neprevăzut de lansat.

În timp ce această redare acoperită cu violet a fost clar proeminentă cu Sneakerheads, Air Max 90/1 ‘Gold Metallic’ cu siguranță nu va trece neobservat.

Aspectul este atât curat, cât și izbitor, cu cantitatea potrivită de podoabă de aur, cu brandul Swoosh, precum și pentru brandul de călcâi. Pielea de piele funcționează pe această pereche, deoarece silueta Air Max 1 este sudată la unicul sistem al unui Air Max 90. Pare bizar, totuși, cumva, acest lucru funcționează doar.

Nu ratați posibilitatea dvs. de poliție de poliție, aceste noi Air Max 90/1s timpuriu în timp ce stocurile durează. În caz contrar, rămâneți lipiți de @TheSolesupplier pentru mai multe știri, precum și informații despre versiunile de șoc, cum ar fi acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Travis Scott X Air Jordan 1 „Cactus Jack” primește o eliberare mai largă

după o lansare surpriză în timpul Grammy -ului luna trecută, multe adidași au fost consternați că au luat un L pe Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’. Acestea

Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită. Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max

ThisIsNeverthat X New Balance 860v2 apare cu Colourways „Black” și „White”

la începutul acestei săptămâni, v -am adus știrile cu privire la viitorul parteneriat al New Balance cu Coreean Streetwear. Duo -ul Power a lucrat deja la câteva siluete anterior –