Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni devreme.

Postat în această dimineață prin @TheSolesupplier, dimensiunile au fost rapid la vânzare pentru acest adidaș cu schimb. Abia este surprinzător, cu condiția ca superioarele din piele de căprioară să fie și o utilizare puternică a culorii! Cu toate acestea, din fericire, acesta nu a fost singurul stil neprevăzut de lansat.

În timp ce această redare acoperită cu violet a fost clar proeminentă cu Sneakerheads, Air Max 90/1 ‘Gold Metallic’ cu siguranță nu va trece neobservat.

Aspectul este atât curat, cât și izbitor, cu cantitatea potrivită de podoabă de aur, cu brandul Swoosh, precum și pentru brandul de călcâi. Pielea de piele funcționează pe această pereche, deoarece silueta Air Max 1 este sudată la unicul sistem al unui Air Max 90. Pare bizar, totuși, cumva, acest lucru funcționează doar.

Nu ratați posibilitatea dvs. de poliție de poliție, aceste noi Air Max 90/1s timpuriu în timp ce stocurile durează. În caz contrar, rămâneți lipiți de @TheSolesupplier pentru mai multe știri, precum și informații despre versiunile de șoc, cum ar fi acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mallet Hoxton este o capodoperă minimalistă

care încearcă să găsească un cred tăiat curat pentru a adăuga rotația de vară scârțâie? Apoi, noul Mallet Hoxton are numele tău scris în jurul său. O nouă siluetă interesantă,

Cartierul X adidas originale Kamanda suprafețe într -un colourway negru

Adidas Originals Kamanda primește foarte mult în ultima vreme. După dezvăluirea C.P. Compania Xâ Adidas Originals Kamanda și consorțiul Bodega Xâ Adidas Kamanda, imaginile au apărut acum într -o următoare

Un Kendrick Lamar X Nike Cortez se lansează la nivel mondial în această lună în Laceless Construct

Ultimul Nike Cortez care a lansat de la Kendrick Lamar a fost un mit pentru Sneakerheads din Marea Britanie – nu a făcut -o niciodată de -a lungul iazului. Din