Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni devreme.

Postat în această dimineață prin @TheSolesupplier, dimensiunile au fost rapid la vânzare pentru acest adidaș cu schimb. Abia este surprinzător, cu condiția ca superioarele din piele de căprioară să fie și o utilizare puternică a culorii! Cu toate acestea, din fericire, acesta nu a fost singurul stil neprevăzut de lansat.

În timp ce această redare acoperită cu violet a fost clar proeminentă cu Sneakerheads, Air Max 90/1 ‘Gold Metallic’ cu siguranță nu va trece neobservat.

Aspectul este atât curat, cât și izbitor, cu cantitatea potrivită de podoabă de aur, cu brandul Swoosh, precum și pentru brandul de călcâi. Pielea de piele funcționează pe această pereche, deoarece silueta Air Max 1 este sudată la unicul sistem al unui Air Max 90. Pare bizar, totuși, cumva, acest lucru funcționează doar.

Nu ratați posibilitatea dvs. de poliție de poliție, aceste noi Air Max 90/1s timpuriu în timp ce stocurile durează. În caz contrar, rămâneți lipiți de @TheSolesupplier pentru mai multe știri, precum și informații despre versiunile de șoc, cum ar fi acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Nike Air Max 95 „Echipa Red” este Pure Fire

, în timp ce Air Max 95 poate să nu fie la fel de proeminent ca unele dintre celelalte siluete ale lui Nike, precum Air Max 97, este încă un

Pachetul Adidas Originals Yung-1 „Plaid” este modelat perfecțiune

Dacă nu aveți șansa de a copia Ultra Limited Vintage Yung-1 în weekendul trecut, bine, atunci aveți noroc, ca Adidas Originals au dezvăluit pachetul Yung-1 „Plaid”! Confecționată dintr-o combinație de

Trailerul „Rick, precum și Morty” din sezonul 4 este în sfârșit aici!

Adult Swim a șocat tot Rick, precum și fanii Morty, cu un trailer, precum și data premierei din sezonul 4 a bunicului prețuit, precum și combinația de nepoți. Dan Harmon,