Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni devreme.

Postat în această dimineață prin @TheSolesupplier, dimensiunile au fost rapid la vânzare pentru acest adidaș cu schimb. Abia este surprinzător, cu condiția ca superioarele din piele de căprioară să fie și o utilizare puternică a culorii! Cu toate acestea, din fericire, acesta nu a fost singurul stil neprevăzut de lansat.

În timp ce această redare acoperită cu violet a fost clar proeminentă cu Sneakerheads, Air Max 90/1 ‘Gold Metallic’ cu siguranță nu va trece neobservat.

Aspectul este atât curat, cât și izbitor, cu cantitatea potrivită de podoabă de aur, cu brandul Swoosh, precum și pentru brandul de călcâi. Pielea de piele funcționează pe această pereche, deoarece silueta Air Max 1 este sudată la unicul sistem al unui Air Max 90. Pare bizar, totuși, cumva, acest lucru funcționează doar.

Nu ratați posibilitatea dvs. de poliție de poliție, aceste noi Air Max 90/1s timpuriu în timp ce stocurile durează. În caz contrar, rămâneți lipiți de @TheSolesupplier pentru mai multe știri, precum și informații despre versiunile de șoc, cum ar fi acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa

În: Sole Episodul 7 a ieșit acum!

Dacă doriți să înțelegeți ce se întâmplă în culise la singurul furnizor, atunci aveți nevoie să urmăriți: Sole Vlog. Am încărcat seria de doar trei luni acum, precum și comentariile

Nike Air VaporMax Plus este pictat într -un colourway „gri/roșu”

considerat de o mulțime de hibrid cel mai popular al Nike, Nike Air VaPormax Plus a fost dezvăluit într -un colour “gri/roșu”. Una dintre cele mai multe nuanțe dopere ale