Colaborarea Shinpei Ueno X Converse ajunge cu tatuajele de semnătură ale artistului

Converse este un brand de încălțăminte care a rămas prezent pentru numeroase generații acum. Indiferent de vârsta ta, acești pantofi clasici sunt recunoscuți pentru tine, indiferent de situație. Acestea fiind spuse, eticheta are numeroase designuri mult mai multe de oferit decât Chuck Taylors convențional. Lucrând în colaborare cu shinpei Ueno, patinatorul japonez popular, care se întâmplă să facă parte din echipa de skateboarding a mărcii, Converse Pro SK Hi și Slip-On SK au ajuns cu un design distinct.

Ambele pantofi Converse skateboarding sunt construite cu un catifea plină de farmec de la călcâie până la vârf. Chiar și omologii ridică această temă prin plăci de piele pe diverse industrii și șireturi cerate.

Imagine prin Converse
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Converse
Transport int’l

Vezi mai mult

Acum, ceea ce stabilește acest lucru în afară de alte pantofi Converse de pe piață sunt broderia în stil tatuaj Phoenix, care dă din cap direct la cele de pe picioarele lui Ueno. În ceea ce privește aranjarea lor de culoare, perechea de vârf înaltă vede o configurație neagră predominantă, în timp ce alunecările sunt blocate.

Ce părere aveți despre colaborarea Shinpei Ueno x Converse? Asigurați -vă că rămâneți blocat în cel mai bun lucru aici la singurul furnizor pentru a rămâne în cunoașterea tuturor celor mai recente picături Converse. În știri conexe, se presupune că un Stussy X Converse Chuck 70 este prezentat în lucrări.

Imagine prin Converse
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Converse
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pachetul Adidas Originals Yung-1 „Plaid” este modelat perfecțiune

Dacă nu aveți șansa de a copia Ultra Limited Vintage Yung-1 în weekendul trecut, bine, atunci aveți noroc, ca Adidas Originals au dezvăluit pachetul Yung-1 „Plaid”! Confecționată dintr-o combinație de

Un cadou Jordan, a scurs Yeezys și Travis Scott Apparel Funcția în cele 10 cele mai mari informații de adidași din această săptămână

săptămâna aceasta devine din ce în ce mai bună! Pe măsură ce ne apropiem de weekend, există multe pentru a deveni extatic și nu vorbim doar despre acea sâmbătă dimineață.

Aruncați o privire oficială la Nike Air Max Furyosa NRG „Silver metalic”

dacă sunteți în acest sens în afara acestei lumi, precum și stiluri futuriste, atunci puteți avea noroc, ca cel mai nou aer al lui Nike Silueta Max, înțeleasă ca Air