Imagini scurse Suprafața Blondey McCoy X Adidas Superstar

artist, designer, patinator pro și model, nu există nimic pe acest pământ pe care Blondey McCoy nu îl poate face. O comoară națională, dacă aceste scurgeri sunt adevărate, se pare că britanicul multi -hipnat are și o colaborare adidas în lucrări! Imagini amabilitate de japoneză Sneaker Insider @US_11, iată scopul!

Luând unul dintre adidașii săi preferați din toate timpurile, Blondey McCoy X Adidas Superstar este spre deosebire de orice ați văzut înainte. Cu un superior complet clar, care este realizat dintr-un poliuretan, din piele netedă, lovește sistemul de dantelă și, respectiv, brandul cu trei dungi în nuanțe albe și negre.

Mai jos, veți găsi o talpă intermediară maro închisă și un deget complementar de coajă și, pentru a -l rotunji, folia de aur „Blondey”; Brandingul lovește panoul lateral, completând estetica atemporală.

Deși nu este prima dată când a făcut un pantof clasic Adidas, acesta este încă cel mai bun al său. În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre superstarul Blondey McCoy X Adidas, așa că asigurați -vă că îl mențineți blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți -ne ce gândiți și, în timp ce sunteți aici, de ce să nu aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas?

Blondey pic.twitter.com/f4eser797y

– STMR Useleven (@US_11) 17 iulie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cartierul X adidas originale Kamanda suprafețe într -un colourway negru

Adidas Originals Kamanda primește foarte mult în ultima vreme. După dezvăluirea C.P. Compania Xâ Adidas Originals Kamanda și consorțiul Bodega Xâ Adidas Kamanda, imaginile au apărut acum într -o următoare

Salee Bembury X New Balance 2002R vine foarte curând

, a trecut aproximativ o jumătate de an, având în vedere că designerul de încălțăminte Versace a tachinat Salehe Bembury x New Balance 2002R, iar acum, scade chiar după colț.

Cum să copiați exclusivitatea Commonwealth X Adidas Consortium ZX 500 RM „Friends & Family”

luna trecută, Adidas a înregistrat un sneaker global și vânzătorul de modă Commonwealth pentru una dintre cele mai curate colaborări ZX 500 RM, vreodată. Inspirat de stilurile de viață de