Jordan 1 Mid „Glow in the Dark” este următorul instructor de fitness care a radiat Bright

Kanye West poate fi responsabil pentru o nouă tendință de încălțăminte. S-ar putea ca instructorii de fitness de lumină să fie următorul lucru uriaș?!

Pare posibil, deoarece imaginile se scurgeau pentru Jordan 1 Mid „Glow in the Dark”. Chiar aici aruncăm o primă privire la această pereche de amabilitatea contului Instagram @hanzuying.

Jordan 1 Mid „Glow” este în mod clar un colorat izbitor, chiar înainte ca luminile să se stingă. Panourile dinamice galbene sunt caracteristice pe peretele lateral. Se mândrește cu o luciu reflectorizant, însă acest lucru nu este cu adevărat strălucitor în întuneric. În schimb, acest lucru este rezervat pentru acea talpă care se aruncă în ochi.

Aspectul este făcut și mult mai distinct, cu adăugarea de fir multicolor, care constituie acel swoosh lateral. O suprapunere de culoare roșie este utilizată pentru călcâie, doar o stropire mult mai mare de culoare îndrăzneață.

Nike încă trebuie să verifice AJ1 Mid „Gid” care face ca această siluetă să fie pur speculativă în acest moment în timp.

Acestea fiind spuse, veți dori să rămâneți lipiți de paginile noastre sociale pentru mult mai multe actualizări. În caz contrar, aruncați o privire la primele 10 Jordan 1, cumva încă oferite la stocuri din Marea Britanie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cartea SLEDAKER FREAKER SOLED OUT sărbătorește reclame de adidași vintage

Reclamele de adidași din ziua respectivă au mers cu adevărat mai sus, precum și dincolo de promovarea produsului, precum și din acest motiv, multe imagini ale reclamelor originale încă mai

Cele mai bune 10 Air Jordan 3 a oferit ofițerului de poliție cel mai bine acum prin Stockx

, este deja fără riscuri să afirme că Jordan Brand are un iad al unui an în acest an, cu eticheta strălucind lumina pe mult mai multe siluete decât siluetele

Tipul Nike Air Force 1 „Tint de pepene” este încă disponibil!

Chiar dacă are aproape patruzeci de ani, Nike Air Force 1 a rămas aproape neschimbat – un testament al cât de atemporal este designul său. Acestea fiind spuse, Swoosh a