Jordan 1 Mid „Glow in the Dark” este următorul instructor de fitness care a radiat Bright

Kanye West poate fi responsabil pentru o nouă tendință de încălțăminte. S-ar putea ca instructorii de fitness de lumină să fie următorul lucru uriaș?!

Pare posibil, deoarece imaginile se scurgeau pentru Jordan 1 Mid „Glow in the Dark”. Chiar aici aruncăm o primă privire la această pereche de amabilitatea contului Instagram @hanzuying.

Jordan 1 Mid „Glow” este în mod clar un colorat izbitor, chiar înainte ca luminile să se stingă. Panourile dinamice galbene sunt caracteristice pe peretele lateral. Se mândrește cu o luciu reflectorizant, însă acest lucru nu este cu adevărat strălucitor în întuneric. În schimb, acest lucru este rezervat pentru acea talpă care se aruncă în ochi.

Aspectul este făcut și mult mai distinct, cu adăugarea de fir multicolor, care constituie acel swoosh lateral. O suprapunere de culoare roșie este utilizată pentru călcâie, doar o stropire mult mai mare de culoare îndrăzneață.

Nike încă trebuie să verifice AJ1 Mid „Gid” care face ca această siluetă să fie pur speculativă în acest moment în timp.

Acestea fiind spuse, veți dori să rămâneți lipiți de paginile noastre sociale pentru mult mai multe actualizări. În caz contrar, aruncați o privire la primele 10 Jordan 1, cumva încă oferite la stocuri din Marea Britanie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cele mai bune 15 Air Jordan 3 (AJ3) Colourways of All Time

Air Jordan 3 este unul dintre cele mai bune modele ale lui Tinker Hatfield și, de asemenea, adidașul care l -a menținut pe Michael Jordan la Nike. Lansat pentru prima

ThisIsNeverthat X New Balance 860v2 apare cu Colourways „Black” și „White”

la începutul acestei săptămâni, v -am adus știrile cu privire la viitorul parteneriat al New Balance cu Coreean Streetwear. Duo -ul Power a lucrat deja la câteva siluete anterior –

Colaborarea Shinpei Ueno X Converse ajunge cu tatuajele de semnătură ale artistului

Converse este un brand de încălțăminte care a rămas prezent pentru numeroase generații acum. Indiferent de vârsta ta, acești pantofi clasici sunt recunoscuți pentru tine, indiferent de situație. Acestea fiind