Jordan 1 Mid „Glow in the Dark” este următorul instructor de fitness care a radiat Bright

Kanye West poate fi responsabil pentru o nouă tendință de încălțăminte. S-ar putea ca instructorii de fitness de lumină să fie următorul lucru uriaș?!

Pare posibil, deoarece imaginile se scurgeau pentru Jordan 1 Mid „Glow in the Dark”. Chiar aici aruncăm o primă privire la această pereche de amabilitatea contului Instagram @hanzuying.

Jordan 1 Mid „Glow” este în mod clar un colorat izbitor, chiar înainte ca luminile să se stingă. Panourile dinamice galbene sunt caracteristice pe peretele lateral. Se mândrește cu o luciu reflectorizant, însă acest lucru nu este cu adevărat strălucitor în întuneric. În schimb, acest lucru este rezervat pentru acea talpă care se aruncă în ochi.

Aspectul este făcut și mult mai distinct, cu adăugarea de fir multicolor, care constituie acel swoosh lateral. O suprapunere de culoare roșie este utilizată pentru călcâie, doar o stropire mult mai mare de culoare îndrăzneață.

Nike încă trebuie să verifice AJ1 Mid „Gid” care face ca această siluetă să fie pur speculativă în acest moment în timp.

Acestea fiind spuse, veți dori să rămâneți lipiți de paginile noastre sociale pentru mult mai multe actualizări. În caz contrar, aruncați o privire la primele 10 Jordan 1, cumva încă oferite la stocuri din Marea Britanie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Superstarul Atmos X Adidas este la fel de sălbatic pe cât devine

după dezvăluirea variantelor „G-SNK” și „R-SNK” în timpul verii, Superstarul Atmos X Adidas a făcut o întoarcere triumfătoare, de data aceasta într-un minunat paletă de culori sălbatice care sigur va

Get Strange cu Nike Blazer Mid Jumbo “Voodoo”

După versiunea Jumbo a Nike Blazer introdus pentru prima dată la începutul acestui an, Sneakerheads au așteptat cu nerăbdare variații noi ale siluetei, precum și acum rugăciunile noastre au răspuns

O privire la picioare la Yeezy Boost 380 “Onyx”

dacă ne întrebați care este cel mai mare Yeezy din întregul an, am spune probabil Yeezy Boost 380 “Onyx”. Ajungând un an întreg după ce a fost scurs pentru prima