Jordan 1 Mid „Glow in the Dark” este următorul instructor de fitness care a radiat Bright

Kanye West poate fi responsabil pentru o nouă tendință de încălțăminte. S-ar putea ca instructorii de fitness de lumină să fie următorul lucru uriaș?!

Pare posibil, deoarece imaginile se scurgeau pentru Jordan 1 Mid „Glow in the Dark”. Chiar aici aruncăm o primă privire la această pereche de amabilitatea contului Instagram @hanzuying.

Jordan 1 Mid „Glow” este în mod clar un colorat izbitor, chiar înainte ca luminile să se stingă. Panourile dinamice galbene sunt caracteristice pe peretele lateral. Se mândrește cu o luciu reflectorizant, însă acest lucru nu este cu adevărat strălucitor în întuneric. În schimb, acest lucru este rezervat pentru acea talpă care se aruncă în ochi.

Aspectul este făcut și mult mai distinct, cu adăugarea de fir multicolor, care constituie acel swoosh lateral. O suprapunere de culoare roșie este utilizată pentru călcâie, doar o stropire mult mai mare de culoare îndrăzneață.

Nike încă trebuie să verifice AJ1 Mid „Gid” care face ca această siluetă să fie pur speculativă în acest moment în timp.

Acestea fiind spuse, veți dori să rămâneți lipiți de paginile noastre sociale pentru mult mai multe actualizări. În caz contrar, aruncați o privire la primele 10 Jordan 1, cumva încă oferite la stocuri din Marea Britanie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Haroshi X Pangaia Reunifică pentru o colecție de capsule tematice Be BE@rbrick

Artistul japonez Haroshi s-a legat din nou de un brand de viață conștient de mediu Pangaia pentru o colecție de capsule stilate. Cei doi s -au ciocnit pentru prima dată

Colabele de adidași artisti sunt oficial mai populare decât colaboratorii de atleți

din Faptele lui Kanye West din albumul său din 2016 The Life of Pablo, el a făcut ca „Yeezy, Yeezy, Yeezy, tocmai a sărit peste Jumpman”. Indiferent dacă vă confruntați

Cum să ofițer de poliție Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”

Dacă intenționați la ofițerul de poliție Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ în acest weekend, atunci ați ajuns la locul potrivit! Una dintre cele mai căutate adidași Kanye X Adidas ai