Cum să ofițer de poliție Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”

Dacă intenționați la ofițerul de poliție Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ în acest weekend, atunci ați ajuns la locul potrivit! Una dintre cele mai căutate adidași Kanye X Adidas ai anului, această specială din Europa este de așteptat să crească în valoare, așa că, dacă aveți nevoie de W, iată exact cum să ofițer de poliție atunci când scad sâmbătă, 22 iunie, la 7 dimineața, la Adidas UKâ și Foot Locker UK!

Primul lucru pe care trebuie să -l faceți este să vă familiarizați cu Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Exact cât costă, precum și atunci când scade sunt fapte cheie pe care trebuie să le înțelegeți dacă intenționați să obțineți acest câștig. Se așteaptă să fie o cumpărare destul de dificilă, asigurați -vă că o mențineți blocat pentru retaileri de internet, precum și tombole.

Dacă intenționați să faceți față pe Adidas UK, atunci ascultați! Cele trei dungi folosesc un spațiu de așteptare pe internet pentru picături speciale, cum ar fi Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”, precum și este de așteptat să intre online la 7 dimineața. Acestea fiind spuse, ar trebui să începi să faci coadă în jurul orei 6:40 pentru a -ți spori posibilitățile de a ridica o pereche.

Când lovește 6:59 am, reîmprospătați pagina până când veți obține o zonă în sala de așteptare Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Acestea fiind spuse, atunci când obțineți un loc, este vital să nu mai atingeți reîmprospătarea, deoarece veți fi restaurați la unul pătrat. Asigurați -vă că gadgeturile dvs. sunt pregătite, precum și conectate, precum și puneți câteva melodii Kanye West în timp ce așteptați.

Pe de altă parte, dacă intenționați să copiați Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA” cu Foot Locker UK, atunci aveți nevoie să ne auziți! De obicei, FL are o tonă de stoc, cu toate acestea este necesar să ai răbdare, deoarece va exista o mulțime de trafic pe web pe site, precum și se poate prăbuși, așa că trebuie să stai acolo.

Dacă nu ați făcut -o deja, asigurați -vă că intrați în tot atâtea tombole Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Din păcate, nu veți primi o pereche gratuit, cu toate acestea înseamnă că veți putea să -l veți putea face pe ofițer de poliție la vânzare cu amănuntul, precum și nu va trebui să plătiți valoarea de revânzare grea după aceea.

Dacă doriți să cumpărați Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA” pentru cei de la Bit, este, de asemenea, oferit la sugari, precum și la dimensiunile tinerilor, așa că asigurați -vă arătând proaspăt ca naiba.

Indiferent dacă aveți sau nu un W sau un L pentru Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”, să înțelegem prin etichetarea noastră pe rețelele de socializare! Aranjat să lanseze sâmbătă, 22 iunie, la 7 dimineața, la Adidas UKâ și Foot Locker UK, vă dorim cel mai mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Nike React Aspect 55 „Enigma Stone” este acum doar 47 de lire sterline la Nike UK!

Dacă puteți doar ofițerul de poliție, pe care îl luați de la uriașa vânzare de Black Friday a lui Nike, asigurați -vă că este aspectul Nike React 55 „Enigma Stone”.

Travis Scott X Air Jordan 1 „Cactus Jack” primește o eliberare mai largă

după o lansare surpriză în timpul Grammy -ului luna trecută, multe adidași au fost consternați că au luat un L pe Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’. Acestea

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca