Cum să ofițer de poliție Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”

Dacă intenționați la ofițerul de poliție Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ în acest weekend, atunci ați ajuns la locul potrivit! Una dintre cele mai căutate adidași Kanye X Adidas ai anului, această specială din Europa este de așteptat să crească în valoare, așa că, dacă aveți nevoie de W, iată exact cum să ofițer de poliție atunci când scad sâmbătă, 22 iunie, la 7 dimineața, la Adidas UKâ și Foot Locker UK!

Primul lucru pe care trebuie să -l faceți este să vă familiarizați cu Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Exact cât costă, precum și atunci când scade sunt fapte cheie pe care trebuie să le înțelegeți dacă intenționați să obțineți acest câștig. Se așteaptă să fie o cumpărare destul de dificilă, asigurați -vă că o mențineți blocat pentru retaileri de internet, precum și tombole.

Dacă intenționați să faceți față pe Adidas UK, atunci ascultați! Cele trei dungi folosesc un spațiu de așteptare pe internet pentru picături speciale, cum ar fi Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”, precum și este de așteptat să intre online la 7 dimineața. Acestea fiind spuse, ar trebui să începi să faci coadă în jurul orei 6:40 pentru a -ți spori posibilitățile de a ridica o pereche.

Când lovește 6:59 am, reîmprospătați pagina până când veți obține o zonă în sala de așteptare Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Acestea fiind spuse, atunci când obțineți un loc, este vital să nu mai atingeți reîmprospătarea, deoarece veți fi restaurați la unul pătrat. Asigurați -vă că gadgeturile dvs. sunt pregătite, precum și conectate, precum și puneți câteva melodii Kanye West în timp ce așteptați.

Pe de altă parte, dacă intenționați să copiați Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA” cu Foot Locker UK, atunci aveți nevoie să ne auziți! De obicei, FL are o tonă de stoc, cu toate acestea este necesar să ai răbdare, deoarece va exista o mulțime de trafic pe web pe site, precum și se poate prăbuși, așa că trebuie să stai acolo.

Dacă nu ați făcut -o deja, asigurați -vă că intrați în tot atâtea tombole Yeezy Boost 350 V2 „Antlia”. Din păcate, nu veți primi o pereche gratuit, cu toate acestea înseamnă că veți putea să -l veți putea face pe ofițer de poliție la vânzare cu amănuntul, precum și nu va trebui să plătiți valoarea de revânzare grea după aceea.

Dacă doriți să cumpărați Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA” pentru cei de la Bit, este, de asemenea, oferit la sugari, precum și la dimensiunile tinerilor, așa că asigurați -vă arătând proaspăt ca naiba.

Indiferent dacă aveți sau nu un W sau un L pentru Yeezy Boost 350 V2 „ANTLIA”, să înțelegem prin etichetarea noastră pe rețelele de socializare! Aranjat să lanseze sâmbătă, 22 iunie, la 7 dimineața, la Adidas UKâ și Foot Locker UK, vă dorim cel mai mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Adidas Originals Continental 80 primește un makeover pastel

Adidas Yeezy Calabasas Powerfase a fost unul dintre cele mai scăzute adidași esențiali ai anului trecut. Sentimentul vintage, precum și stilul extrem de ușor l -au făcut accesibil atât pentru

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.

Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro. Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici,