Mai întâi uitați -vă la supremul X Nike SB Dunk High “Brazilia”

, știm deja că suprem și Nike au ceva în lucrări. După ce arunc o privire asupra „albului” și „Marinei”, se pare că amprenta de îmbrăcăminte din New York, cu sediul în New York, va adăuga un al treilea și ultimul colorat la linia sa „prin orice mijloace” cu Suprem X Nike SB Dunk High “Brazilia” – și ne aruncăm primul aspect!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Tachinată la începutul acestei luni pe cel mai recent număr al pantofilor Master, acest dunk este pictat în aceeași schemă de culori ca legendarul „Brazilia” Dunk Low din 2000. Cu o construcție completă din piele, la fel de premium, partea superioară este decorată cu un Ton de detalii brodate uimitoare, inclusiv „prin orice mijloace” la călcâie, într -un font cursiv, „Echipa supremă” la gleznă și „nu” pe degetul lateral.

Aceasta este rotunjită cu o pereche de tălpi roșii îndrăznețe, completate cu logo -ul Futura al mărcii, în timp ce zonele mijlocii albe clare se așează mai jos, finalizând designul cu adevărat iconic.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Nu știm când va lansa „Brazilia” Suprem X Nike SB Dunk High, dar va fi cu siguranță cândva în acest an. Ar putea fi acesta cel mai bun din grămadă? Spuneți-ne ce părere aveți despre acest colourway nou-numit, iar în știri conexe, o colaborare supremă X Tiffany & Co. poate fi doar în lucrări!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Colaborarea Shinpei Ueno X Converse ajunge cu tatuajele de semnătură ale artistului

Converse este un brand de încălțăminte care a rămas prezent pentru numeroase generații acum. Indiferent de vârsta ta, acești pantofi clasici sunt recunoscuți pentru tine, indiferent de situație. Acestea fiind

Nike React Aspect 55 „Enigma Stone” este acum doar 47 de lire sterline la Nike UK!

Dacă puteți doar ofițerul de poliție, pe care îl luați de la uriașa vânzare de Black Friday a lui Nike, asigurați -vă că este aspectul Nike React 55 „Enigma Stone”.

ThisIsNeverthat X New Balance 860v2 apare cu Colourways „Black” și „White”

la începutul acestei săptămâni, v -am adus știrile cu privire la viitorul parteneriat al New Balance cu Coreean Streetwear. Duo -ul Power a lucrat deja la câteva siluete anterior –