PUMA „Unity Collection” sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea

în acest sezon, Puma sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea cu PUMA „Unity Collection”. Un omagiu adus etosului care Sport reunește toată lumea, această varietate vastă include o serie de siluete căutate, pe lângă o mulțime de îmbrăcăminte, precum și accesorii.

Cuprinzând Future Rider, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson Lo, RS-2K, precum și The Love, fiecare design funcționează pe o bază de piele albă curată, cu panouri de piele de căprioară, pentru o primă suplimentară atmosfera. Accentele curcubeului multicolore își fac metoda pe fiecare siluetă ca un indiciu că sportul se reîntâlnește pe toate.

Așa cum am menționat anterior, „Colecția de unitate” include și îmbrăcăminte. Acestea sunt înfrumusețate cu steaguri la nivel mondial, în timp ce traseele tipărite, precum și hardware -ul din aur metalic ridică design -urile.

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma
Ca parte a lansării, gigantul german s-a angajat, de asemenea, să doneze 100.000 de dolari Fondului de răspuns de solidaritate Covid-19 Solidarity, unde donațiile vor merge direct pentru a sprijini munca mondială a Organizației Mondiale a Sănătății și Wellness pentru a ajuta țările să prevină, să detecteze, precum și să Răspundeți la pandemia actuală.

PUMA „Colecția de unitate” este oferită acum la PUMA, precum și alți stocuri! Să înțelegem ce piese veți alege, precum și în știri asociate, Puma Oslo-City OG a revenit, precum și mult mai bine ca niciodată!

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

The best budget Running shoes for men 2022

Whether you’re new to the sport of running or a seasoned marathon runner, the task of shopping for new running shoes is always a struggle. From not knowing exactly what

Fii pompat pentru vară cu aceste 15 adidași noi la Converse

Vara este momentul perfect pentru a fi un cap de adidași, deoarece nu există un moment mai bun pentru a-ți balansa cea mai bună căldură pentru întreaga lume. Au dispărut

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.