PUMA „Unity Collection” sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea

în acest sezon, Puma sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea cu PUMA „Unity Collection”. Un omagiu adus etosului care Sport reunește toată lumea, această varietate vastă include o serie de siluete căutate, pe lângă o mulțime de îmbrăcăminte, precum și accesorii.

Cuprinzând Future Rider, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson Lo, RS-2K, precum și The Love, fiecare design funcționează pe o bază de piele albă curată, cu panouri de piele de căprioară, pentru o primă suplimentară atmosfera. Accentele curcubeului multicolore își fac metoda pe fiecare siluetă ca un indiciu că sportul se reîntâlnește pe toate.

Așa cum am menționat anterior, „Colecția de unitate” include și îmbrăcăminte. Acestea sunt înfrumusețate cu steaguri la nivel mondial, în timp ce traseele tipărite, precum și hardware -ul din aur metalic ridică design -urile.

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma
Ca parte a lansării, gigantul german s-a angajat, de asemenea, să doneze 100.000 de dolari Fondului de răspuns de solidaritate Covid-19 Solidarity, unde donațiile vor merge direct pentru a sprijini munca mondială a Organizației Mondiale a Sănătății și Wellness pentru a ajuta țările să prevină, să detecteze, precum și să Răspundeți la pandemia actuală.

PUMA „Colecția de unitate” este oferită acum la PUMA, precum și alți stocuri! Să înțelegem ce piese veți alege, precum și în știri asociate, Puma Oslo-City OG a revenit, precum și mult mai bine ca niciodată!

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Superstarul Atmos X Adidas este la fel de sălbatic pe cât devine

după dezvăluirea variantelor „G-SNK” și „R-SNK” în timpul verii, Superstarul Atmos X Adidas a făcut o întoarcere triumfătoare, de data aceasta într-un minunat paletă de culori sălbatice care sigur va

Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită. Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max

Pachetul Adidas Originals Yung-1 „Plaid” este modelat perfecțiune

Dacă nu aveți șansa de a copia Ultra Limited Vintage Yung-1 în weekendul trecut, bine, atunci aveți noroc, ca Adidas Originals au dezvăluit pachetul Yung-1 „Plaid”! Confecționată dintr-o combinație de