PUMA „Unity Collection” sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea

în acest sezon, Puma sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea cu PUMA „Unity Collection”. Un omagiu adus etosului care Sport reunește toată lumea, această varietate vastă include o serie de siluete căutate, pe lângă o mulțime de îmbrăcăminte, precum și accesorii.

Cuprinzând Future Rider, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson Lo, RS-2K, precum și The Love, fiecare design funcționează pe o bază de piele albă curată, cu panouri de piele de căprioară, pentru o primă suplimentară atmosfera. Accentele curcubeului multicolore își fac metoda pe fiecare siluetă ca un indiciu că sportul se reîntâlnește pe toate.

Așa cum am menționat anterior, „Colecția de unitate” include și îmbrăcăminte. Acestea sunt înfrumusețate cu steaguri la nivel mondial, în timp ce traseele tipărite, precum și hardware -ul din aur metalic ridică design -urile.

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma
Ca parte a lansării, gigantul german s-a angajat, de asemenea, să doneze 100.000 de dolari Fondului de răspuns de solidaritate Covid-19 Solidarity, unde donațiile vor merge direct pentru a sprijini munca mondială a Organizației Mondiale a Sănătății și Wellness pentru a ajuta țările să prevină, să detecteze, precum și să Răspundeți la pandemia actuală.

PUMA „Colecția de unitate” este oferită acum la PUMA, precum și alți stocuri! Să înțelegem ce piese veți alege, precum și în știri asociate, Puma Oslo-City OG a revenit, precum și mult mai bine ca niciodată!

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Luați un plus de 15% din vânzarea uluitoare la sfârșit. Îmbrăcăminte

Cea mai bună vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați din lume tocmai a devenit și mai bună! Aceasta este singura cea mai bună vânzare pe care o veți vedea. SFÂRŞIT. Îmbrăcămintea

În: Sole Episodul 3 a ieșit acum!

Ați ținut pasul cu singurul furnizor din: Sole Series? Sneakerheads le -a plăcut episodul 1, precum și episodul 2, precum și la fel cum a sosit acel episod 3! De

Will Smith Unboxing Jordan 5 „Fresh Prince” este cel mai bun lucru pe care îl veți urmări astăzi

înaintea lansării oficiale a „Prințului Fresh” din Iordania 5, care ar fi mai bine să vă ofere o privire mai atentă decât Will Smith însuși ! Actorul de la Hollywood