PUMA „Unity Collection” sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea

în acest sezon, Puma sărbătorește corectitudinea, precum și egalitatea cu PUMA „Unity Collection”. Un omagiu adus etosului care Sport reunește toată lumea, această varietate vastă include o serie de siluete căutate, pe lângă o mulțime de îmbrăcăminte, precum și accesorii.

Cuprinzând Future Rider, RS-X3, Cali Sport, Ralph Sampson Lo, RS-2K, precum și The Love, fiecare design funcționează pe o bază de piele albă curată, cu panouri de piele de căprioară, pentru o primă suplimentară atmosfera. Accentele curcubeului multicolore își fac metoda pe fiecare siluetă ca un indiciu că sportul se reîntâlnește pe toate.

Așa cum am menționat anterior, „Colecția de unitate” include și îmbrăcăminte. Acestea sunt înfrumusețate cu steaguri la nivel mondial, în timp ce traseele tipărite, precum și hardware -ul din aur metalic ridică design -urile.

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma
Ca parte a lansării, gigantul german s-a angajat, de asemenea, să doneze 100.000 de dolari Fondului de răspuns de solidaritate Covid-19 Solidarity, unde donațiile vor merge direct pentru a sprijini munca mondială a Organizației Mondiale a Sănătății și Wellness pentru a ajuta țările să prevină, să detecteze, precum și să Răspundeți la pandemia actuală.

PUMA „Colecția de unitate” este oferită acum la PUMA, precum și alți stocuri! Să înțelegem ce piese veți alege, precum și în știri asociate, Puma Oslo-City OG a revenit, precum și mult mai bine ca niciodată!

Imagine prin Puma

Imagine prin Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca

Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut

Fiecare Sneakerhead trebuie să copieze Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”

atunci când se referă la adidași legendari, veți fi greu să găsiți unul la fel de faimos ca Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”. Un design atemporal care arată