Colecția Coutie X Vans face o declarație despre social media

, datorită lansării unei alte colaborări vechi Skool, Coutie și Vans au creat o gamă intitulată „Nightmare Society”. Funcția de proiectare a siluetei Signature Vans este destinată să exploreze cele două părți ale societății. Etichetarea noilor stiluri cu un „ascund o minciună drăguță. Nimic mai mult, nici mai puțin ”, expresia încurajează cumpărătorii să privească în spatele a ceea ce este postat pe rețelele de socializare și să reevalueze realitatea imaginilor.

Imagine prin Coutie
Silueta Skool Old Skool este concepută în piele de căprioară netedă netedă și ridicată cu o dungă de jazz verde strălucitoare. Cu „Nightmare Society” tipărit pe degetul de la picior și un șarpe pe călcâie, designul este finisat cu șireturi albe contrastante și o talpă neagră.

Disponibil Ideal acum pe magazinul web al lui Coutie, Old Skool Sneakers vă vor stabili în jur de 100 de lire sterline, în timp ce îmbrăcămintea potrivită variază între 20 și 80 de lire sterline.

Păstrați -l blocat în singurul vânzător pentru a fi primul care a știut despre versiunile și repornirile actuale ale autoutilitarelor.

Imagine prin Coutie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Un Kendrick Lamar X Nike Cortez se lansează la nivel mondial în această lună în Laceless Construct

Ultimul Nike Cortez care a lansat de la Kendrick Lamar a fost un mit pentru Sneakerheads din Marea Britanie – nu a făcut -o niciodată de -a lungul iazului. Din

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.

Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut