Cel mai bun aspect al tău încă la Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack”

Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” este setat să fie una dintre cele mai suspendate colaborări de adidași ale anului . Prima dată a fost scurs la sfârșitul lunii trecute, ne ocupăm acum cel mai bun aspect, datorită acestor imagini noi de la @yankeekicks. În timp ce designul său particular poate să nu fie exact pentru toată lumea, este un pantof care va întoarce cu siguranță capetele oriunde te duci.

Spre deosebire de reacțiile convenționale Air Max 270, versiunea La Flame elimină partea superioară tipică fără cusre în favoarea unui model ondulat care a fost texturat pentru o adâncime suplimentară. Câteva mici swooshes își fac drum pe laterale laterale și mediale, în timp ce panourile de piele de căprioară introduc o notă de lux pentru antrenorul stilului de viață.

Imagine prin Yankeekicks

Pe măsură ce ne mutăm spre talpa interioară hibridă cu reacție aeriană, care a făcut titluri, deoarece debutul său în 2019, veți constata că a fost scufundat pe un ton galben pământesc, care pare practic ca fiind pre-purtat. Rotunjirea totul este renumitul logo „Cactus Jack” de -a lungul filei cu călcâiul din spate și cea mai bună talpă, în timp ce talpa din stânga este tipărită cu semnătura rapperului Smiley.

Cu mult mai multe scurgeri care scad pe zi, este sigur să presupunem că Travis Scott X Nike Air Max 270 React „Cactus Jack” va scădea foarte curând. De fapt, unele surse se îndreaptă spre o versiune din martie 2020, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În timp ce ești aici, aruncă -ți prima privire la Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”!

Imagine prin Yankeekicks

Imagine prin Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Întoarceți-vă să vă potrivească vara cu aceste pălării și șepci

cu vara chiar după colț, este esențial să vă pregătiți vremea caldă, precum și ce metodă mult mai bună pentru a vă întrerupe aspectul decât cu o pălărie! Așadar, fie

Farfetch achiziționează off-white, Heron Preston & Palm Angels pentru 675 milioane USD

Orignal Imagine prin 13thMessenger Într -o întorsătură de neegalat a evenimentelor, Farfetch a achiziționat noul grup de paznici pentru 675 de milioane de dolari. Obținând 100% din acțiunile lor, pe

Nike React Aspect 55 „Enigma Stone” este acum doar 47 de lire sterline la Nike UK!

Dacă puteți doar ofițerul de poliție, pe care îl luați de la uriașa vânzare de Black Friday a lui Nike, asigurați -vă că este aspectul Nike React 55 „Enigma Stone”.