Cel mai bun aspect al tău încă la Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack”

Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” este setat să fie una dintre cele mai suspendate colaborări de adidași ale anului . Prima dată a fost scurs la sfârșitul lunii trecute, ne ocupăm acum cel mai bun aspect, datorită acestor imagini noi de la @yankeekicks. În timp ce designul său particular poate să nu fie exact pentru toată lumea, este un pantof care va întoarce cu siguranță capetele oriunde te duci.

Spre deosebire de reacțiile convenționale Air Max 270, versiunea La Flame elimină partea superioară tipică fără cusre în favoarea unui model ondulat care a fost texturat pentru o adâncime suplimentară. Câteva mici swooshes își fac drum pe laterale laterale și mediale, în timp ce panourile de piele de căprioară introduc o notă de lux pentru antrenorul stilului de viață.

Imagine prin Yankeekicks

Pe măsură ce ne mutăm spre talpa interioară hibridă cu reacție aeriană, care a făcut titluri, deoarece debutul său în 2019, veți constata că a fost scufundat pe un ton galben pământesc, care pare practic ca fiind pre-purtat. Rotunjirea totul este renumitul logo „Cactus Jack” de -a lungul filei cu călcâiul din spate și cea mai bună talpă, în timp ce talpa din stânga este tipărită cu semnătura rapperului Smiley.

Cu mult mai multe scurgeri care scad pe zi, este sigur să presupunem că Travis Scott X Nike Air Max 270 React „Cactus Jack” va scădea foarte curând. De fapt, unele surse se îndreaptă spre o versiune din martie 2020, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În timp ce ești aici, aruncă -ți prima privire la Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”!

Imagine prin Yankeekicks

Imagine prin Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fii pompat pentru vară cu aceste 15 adidași noi la Converse

Vara este momentul perfect pentru a fi un cap de adidași, deoarece nu există un moment mai bun pentru a-ți balansa cea mai bună căldură pentru întreaga lume. Au dispărut

Ce este Gorpcore?

Dacă sunteți un adept al tendințelor în lumea modei, este posibil să fi observat prezența din ce în ce mai mare a îmbrăcămintei în aer liber în rândul celor cunoscuți.

Satisfaceți -vă dintele dulce cu acest colab Suprem X Skittles

în urma veștii viitoarei colaborări Supreme X Vans, marca de skate din New York a lansat acum detalii despre un viitor special Black Friday. Suprem X Skittles s -au reunit