Obțineți tinerii dvs. o simplă victorie pe Yeezy Îmbunătățește 350 V2 Clay

Următoarea generație de Sneakerheads nu trebuie să aștepte până când toate au crescut la fel de mult ca să poarte căldură. În acest weekend vede că introducerea Yeezy îmbunătățește 350 V2 argilă atât la tineri, cât și la dimensiuni ale sugarului.

Cereți o mulțime de părinți punctul lor de vedere pentru încălțăminte de tineri costisiți sau restrânși, precum și nu veți avea nicio întrebare să obțineți un aspect dezaprobator. Cu toate acestea, nu ești mulți părinți, nu -i așa?! În schimb, ești un dependent iubitor de adidași, mereu dornic să -ți împărtășești pasiunea. Ca atare, a venit momentul în care bitul tău s -au inclus cu hype -ul. Începeți -i tineri, crește -le dreptate!

Din fericire, acest lucru nu va fi la fel de restrâns ca tinerii anteriori Yeezys. De fapt, se preconizează că o dimensiune considerabilă este de așteptat să intre online cu ajutorul Foot Locker UK. Paginile sunt deja online aici; Yeezy 350 V2 Tinerii de lut, precum și sugari de lut Yeezy 350 V2.

Aceasta este încă o introducere de 7:00, indicând că va trebui să renunțați la minciuna. Cu toate acestea, presupunem că nu primiți prea mult o snooze de sâmbătă cu tinerii din jur?

Nu numai că Foot Locker introduc perechi, cu toate acestea Adidas UK se eliberează în același timp. Pentru link -uri către toată acțiunea, așa cum este live, asigurați -vă că respectați @TheSoleStocks, precum și porniți aceste notificări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fiecare Sneakerhead trebuie să copieze Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”

atunci când se referă la adidași legendari, veți fi greu să găsiți unul la fel de faimos ca Converse Chuck 70 Classic High Top „Negru”. Un design atemporal care arată

Boost a verificat pentru „Quantum” de baschet Yeezy

, având în vedere că baschetul Yeezy „Quantum” a fost foarte scurs în decembrie anul trecut, Sneakerheads a avut o singură preocupare în minte: din ce este făcută talpa interioară?

Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni