Patta X Nike Air Max 1 „Monarch” scade săptămâna aceasta!

Patta X Nike Air Max 1 “Monarch” ar putea fi una dintre cele mai tari versiuni de adidași din întregul an? Cu siguranță credem asta. Realizat în colaborare cu brandul olandez, se lansează săptămâna aceasta alături de o serie de filme intitulată The Wave.

De la distanță, acest Air Max 1 arată ca o culoare OG din spate. Cu o paletă cu două tonuri care ne oferă vibrații retro majore, numai atunci când aruncați o privire mai atentă, veți observa garda de noroi din piele de căprioară ondulată, care se înfășoară în jurul bazei de piele și plasă. Restul pantofului este lăsat pe un ton crocant alb pentru o estetică ultra crocantă care va funcționa cu orice potrivire pe care o aruncați în acest sezon. Un complementar Nike Swoosh trage pe pereții laterali laterali și mediali, cu un mic și mic care împodobește degetul de la picior.

Împărțiți în patru filme, ei explorează temele libertății, creativității și adevărului în cadrul comunității Patta. Notând în unele dintre zonele din care marca a atras influența de -a lungul anilor, inclusiv moda, muzica, sport și stilul personal.

“De când am început să fac filme și fotografie, munca mea a fost întotdeauna despre a găsi modalități de a arăta dragoste oamenilor care arată ca mine.” Discută despre Mahaneela care regizează filmele. “Patta un excelent exemplu despre modul în care creativitatea se poate manifesta în relații autentice și să dea înapoi oamenilor și locurilor din care suntem. Pentru numeroși cineasti tineri negri și maro, Steve McQueen și moștenirea sa au fost oarecum o stea nordică pentru noi. Capabil să colaboreze cu el la acest proiect, care pentru mine este o scrisoare de dragoste pentru colegii mei de culoare, a fost de neuitat. ”

Patta X Nike Air Max 1 „Monarch” marchează a cincea lor de renume pe renumitul AM1 și urmează să renunțe la Nike Snkrs pe 8 octombrie, cu o lansare mai mare pe 15 octombrie. Spuneți -ne ce părere aveți despre inspirația colaborării și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să vă aruncați cel mai bun aspect încă la Travis Scott X Nike Air Max 1!

Imagine prin Pablo di Prima
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Colaborarea Shinpei Ueno X Converse ajunge cu tatuajele de semnătură ale artistului

Converse este un brand de încălțăminte care a rămas prezent pentru numeroase generații acum. Indiferent de vârsta ta, acești pantofi clasici sunt recunoscuți pentru tine, indiferent de situație. Acestea fiind

BAPE X ADIDAS ULTRA BOOST 2019 Lansare pe cărți?

Introducerea BAPE X ADIDAS ULTRA Boost. Se pare că tocmai avem primul nostru gust de lucruri care vor veni în 2019 – și nu putem aștepta. Continuând colaborarea sa de

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca