Patta X Nike Air Max 1 „Monarch” scade săptămâna aceasta!

Patta X Nike Air Max 1 “Monarch” ar putea fi una dintre cele mai tari versiuni de adidași din întregul an? Cu siguranță credem asta. Realizat în colaborare cu brandul olandez, se lansează săptămâna aceasta alături de o serie de filme intitulată The Wave.

De la distanță, acest Air Max 1 arată ca o culoare OG din spate. Cu o paletă cu două tonuri care ne oferă vibrații retro majore, numai atunci când aruncați o privire mai atentă, veți observa garda de noroi din piele de căprioară ondulată, care se înfășoară în jurul bazei de piele și plasă. Restul pantofului este lăsat pe un ton crocant alb pentru o estetică ultra crocantă care va funcționa cu orice potrivire pe care o aruncați în acest sezon. Un complementar Nike Swoosh trage pe pereții laterali laterali și mediali, cu un mic și mic care împodobește degetul de la picior.

Împărțiți în patru filme, ei explorează temele libertății, creativității și adevărului în cadrul comunității Patta. Notând în unele dintre zonele din care marca a atras influența de -a lungul anilor, inclusiv moda, muzica, sport și stilul personal.

“De când am început să fac filme și fotografie, munca mea a fost întotdeauna despre a găsi modalități de a arăta dragoste oamenilor care arată ca mine.” Discută despre Mahaneela care regizează filmele. “Patta un excelent exemplu despre modul în care creativitatea se poate manifesta în relații autentice și să dea înapoi oamenilor și locurilor din care suntem. Pentru numeroși cineasti tineri negri și maro, Steve McQueen și moștenirea sa au fost oarecum o stea nordică pentru noi. Capabil să colaboreze cu el la acest proiect, care pentru mine este o scrisoare de dragoste pentru colegii mei de culoare, a fost de neuitat. ”

Patta X Nike Air Max 1 „Monarch” marchează a cincea lor de renume pe renumitul AM1 și urmează să renunțe la Nike Snkrs pe 8 octombrie, cu o lansare mai mare pe 15 octombrie. Spuneți -ne ce părere aveți despre inspirația colaborării și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să vă aruncați cel mai bun aspect încă la Travis Scott X Nike Air Max 1!

Imagine prin Pablo di Prima
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Disponibil timpuriu: noi stiluri ale unicului Air Max 90/1

, o dată de lansare nu este încă oferită pentru Air Max 90/1 „Purple Basalt”, cu toate acestea, care nu a oprit stocul din Marea Britanie 7Liverpool să introducă dimensiuni

Un cadou Jordan, a scurs Yeezys și Travis Scott Apparel Funcția în cele 10 cele mai mari informații de adidași din această săptămână

săptămâna aceasta devine din ce în ce mai bună! Pe măsură ce ne apropiem de weekend, există multe pentru a deveni extatic și nu vorbim doar despre acea sâmbătă dimineață.

Fii pompat pentru vară cu aceste 15 adidași noi la Converse

Vara este momentul perfect pentru a fi un cap de adidași, deoarece nu există un moment mai bun pentru a-ți balansa cea mai bună căldură pentru întreaga lume. Au dispărut