Satisfaceți -vă dintele dulce cu acest colab Suprem X Skittles

în urma veștii viitoarei colaborări Supreme X Vans, marca de skate din New York a lansat acum detalii despre un viitor special Black Friday. Suprem X Skittles s -au reunit pentru o selecție limitată de mărfuri completate cu o serie de modele îndrăznețe și logo -uri de colaborare.

În timp ce colecția completă este încă dezvăluită, până acum am văzut o serie de mărfuri columate suplimentare, inclusiv o jachetă Mitchell & Ness Varsity, o selecție de noi epoci, mănuși de ciclism Castelli și o geacă și pantaloni Polartec.

Imagine prin suprem
Jacheta supremă X Skittles Mitchell & Ness Varsity ajunge cu un exterior de bumbac, completat cu o căptușeală din satin matlasată. Exteriorul sacoului oferă o gamă grea de motive și logo -uri de skittles, inclusiv o semnătură a brațului „Taste Rainbow” și logo -ul suprem „S” punctat pe o gamă de dulciuri brodate.

Mergând mai departe, sacoul Polartec prezintă o gamă de fonturi Supreme X Skittles, cu o temă de curse distinctă. Partea din spate a îmbrăcămintei are o broderie mare „Skittles Supreme Racing Echipa”, completată cu o serie de nuanțe.

Imagine prin suprem
Rotunjind colecția, vedem chiar și un pachet de colaborare suprem X Skittles de dulciuri, cu logo -ul suprem înlocuind adăugarea Skittles în același font. Colecția completă urmează să ajungă vineri, 26 noiembrie, la 16:00 BST. În altă ordine de idei, a fost numită cea mai mare colaborare din 2021 și aceasta este.

Imagine prin suprem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Colecția Star Wars X Adidas se lansează în această seară!

După luni și luni de nimic altceva decât scurgeri și teasere, colecția mult așteptată Star Wars X Adidas 2020 aterizează în sfârșit în această seară! Continuarea colaborării de anul trecut

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca

Travis Scott X Air Jordan 1 „Cactus Jack” primește o eliberare mai largă

după o lansare surpriză în timpul Grammy -ului luna trecută, multe adidași au fost consternați că au luat un L pe Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’. Acestea