Satisfaceți -vă dintele dulce cu acest colab Suprem X Skittles

în urma veștii viitoarei colaborări Supreme X Vans, marca de skate din New York a lansat acum detalii despre un viitor special Black Friday. Suprem X Skittles s -au reunit pentru o selecție limitată de mărfuri completate cu o serie de modele îndrăznețe și logo -uri de colaborare.

În timp ce colecția completă este încă dezvăluită, până acum am văzut o serie de mărfuri columate suplimentare, inclusiv o jachetă Mitchell & Ness Varsity, o selecție de noi epoci, mănuși de ciclism Castelli și o geacă și pantaloni Polartec.

Imagine prin suprem
Jacheta supremă X Skittles Mitchell & Ness Varsity ajunge cu un exterior de bumbac, completat cu o căptușeală din satin matlasată. Exteriorul sacoului oferă o gamă grea de motive și logo -uri de skittles, inclusiv o semnătură a brațului „Taste Rainbow” și logo -ul suprem „S” punctat pe o gamă de dulciuri brodate.

Mergând mai departe, sacoul Polartec prezintă o gamă de fonturi Supreme X Skittles, cu o temă de curse distinctă. Partea din spate a îmbrăcămintei are o broderie mare „Skittles Supreme Racing Echipa”, completată cu o serie de nuanțe.

Imagine prin suprem
Rotunjind colecția, vedem chiar și un pachet de colaborare suprem X Skittles de dulciuri, cu logo -ul suprem înlocuind adăugarea Skittles în același font. Colecția completă urmează să ajungă vineri, 26 noiembrie, la 16:00 BST. În altă ordine de idei, a fost numită cea mai mare colaborare din 2021 și aceasta este.

Imagine prin suprem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

În: Sole Episodul 7 a ieșit acum!

Dacă doriți să înțelegeți ce se întâmplă în culise la singurul furnizor, atunci aveți nevoie să urmăriți: Sole Vlog. Am încărcat seria de doar trei luni acum, precum și comentariile

Nike Air VaporMax Plus este pictat într -un colourway „gri/roșu”

considerat de o mulțime de hibrid cel mai popular al Nike, Nike Air VaPormax Plus a fost dezvăluit într -un colour “gri/roșu”. Una dintre cele mai multe nuanțe dopere ale

În: Sole Episodul 3 a ieșit acum!

Ați ținut pasul cu singurul furnizor din: Sole Series? Sneakerheads le -a plăcut episodul 1, precum și episodul 2, precum și la fel cum a sosit acel episod 3! De