Satisfaceți -vă dintele dulce cu acest colab Suprem X Skittles

în urma veștii viitoarei colaborări Supreme X Vans, marca de skate din New York a lansat acum detalii despre un viitor special Black Friday. Suprem X Skittles s -au reunit pentru o selecție limitată de mărfuri completate cu o serie de modele îndrăznețe și logo -uri de colaborare.

În timp ce colecția completă este încă dezvăluită, până acum am văzut o serie de mărfuri columate suplimentare, inclusiv o jachetă Mitchell & Ness Varsity, o selecție de noi epoci, mănuși de ciclism Castelli și o geacă și pantaloni Polartec.

Imagine prin suprem
Jacheta supremă X Skittles Mitchell & Ness Varsity ajunge cu un exterior de bumbac, completat cu o căptușeală din satin matlasată. Exteriorul sacoului oferă o gamă grea de motive și logo -uri de skittles, inclusiv o semnătură a brațului „Taste Rainbow” și logo -ul suprem „S” punctat pe o gamă de dulciuri brodate.

Mergând mai departe, sacoul Polartec prezintă o gamă de fonturi Supreme X Skittles, cu o temă de curse distinctă. Partea din spate a îmbrăcămintei are o broderie mare „Skittles Supreme Racing Echipa”, completată cu o serie de nuanțe.

Imagine prin suprem
Rotunjind colecția, vedem chiar și un pachet de colaborare suprem X Skittles de dulciuri, cu logo -ul suprem înlocuind adăugarea Skittles în același font. Colecția completă urmează să ajungă vineri, 26 noiembrie, la 16:00 BST. În altă ordine de idei, a fost numită cea mai mare colaborare din 2021 și aceasta este.

Imagine prin suprem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Colecția Coutie X Vans face o declarație despre social media

, datorită lansării unei alte colaborări vechi Skool, Coutie și Vans au creat o gamă intitulată „Nightmare Society”. Funcția de proiectare a siluetei Signature Vans este destinată să exploreze cele

Adidas X Real Madrid și -a pus în vedere victoria cu acest kit din 2021/22 Away

Se pare că Adidas este într -o misiune în acest sezon viitor pentru a oferi unele dintre cele mai proaspete kituri de fotbal din jur. În urma lansării kitului lor

Cele mai bune 10 Air Jordan 3 a oferit ofițerului de poliție cel mai bine acum prin Stockx

, este deja fără riscuri să afirme că Jordan Brand are un iad al unui an în acest an, cu eticheta strălucind lumina pe mult mai multe siluete decât siluetele