Giveaway: Câștigă Stussy X Nike Air Force 1 “Negru”!

Stussy X Nike Air Force 1 „Negru” este rapid unul dintre cele mai curate adidași de colaborare din 2020, precum și o pereche pe care o mulți dintre noi chiar aici, la un singur sediul vânzătorului, au adăugat deja la începutul nostru Rotații în creștere! Indiferent dacă vă îndreptați pentru o zi în oraș sau cezi o pereche de bătăi de încredere pentru muncă, nu puteți greși cu această colaborare SWOOSH. Adidașii înnegriți prezintă brandul subtil de stussy, precum și sunt concepute dintr-o țesătură răcoritoare țesută.

De fapt, credem că această versiune este suficientă pentru a oferi unuia dintre adepții noștri devotați, așa că am introdus un cadou prin intermediul paginii noastre de Facebook, unde puteți intra în a fi cu posibilitatea de a le pune mâna pe tu.

Dacă doriți să câștigați această pereche legendară pentru dvs., atunci tot ce trebuie să faceți este să respectați indicațiile de mai jos!

A intra:

Ca singurul vânzător de pe Facebook
Ca postul de competiție
Comentați -vă dimensiunea pantofului din Marea Britanie mai jos, precum și identificați un prieten

Givea noastră pentru Stussy X Nike Air Force 1 „Negru” se va încheia la 1 februarie 2021, precum și campionul va fi dezvăluit doar prin pagina noastră oficială de Facebook. Vă rugăm să vă feriți de profilurile înșelătorie care declară că sunt noi, nu vom solicita niciodată detalii personale, precum și nu vom dezvălui campionul înainte de 1 februarie, noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Începeți noul sezon cu aceste adidași de New Balance pentru primăvară

Primăvara este în cele din urmă aici, precum și pentru a sărbători această ocazie de moment, am rotunjit cele cincisprezece cei mai buni adidași din New Balance, care sunt siguri

Iată prima ta privire decentă asupra Skepta X Nike Air Max 97/BW

înaintea lansării la nivel mondial din această vară, Skepta X Nike Air Max 97/BW este în sfârșit dezvăluită. Fanii colecției anterioare SK Air – care a prezentat că Air Max

O privire oficială la Air Jordan 3 „Camo”

al treilea model de baschet semnat al lui Michael Jordan a primit câteva transformări corecte în ultimul an, Colourway -ul AJ3 „Pine Green” fiind cea mai recentă completare a liniei.