Mitchell & Ness X Mastermind Japonia Colaborează pentru o selecție de mărfuri de îmbrăcăminte sportivă

Legendarul companiei sportive din Philadelphia, Mitchell & Ness, nu sunt străine de colaborare! După ce s -a conectat la aprecierile lui Jordan, NBA și Sports Illustrated în trecut, compania de îmbrăcăminte sport este acum pregătită să lanseze o capsulă cu aliați improbabili, Mastermind Japonia.

După ce au pieptănat stilul de îmbrăcăminte sportivă de vintage Mitchell & Ness, cu moda de îmbrăcăminte japoneză de lux a lui Mastermind, cei doi au produs o selecție de capse de ediție limitată. Capsula include un vânt blocat de culoare retro-blocată, o pereche de pantaloni de pistă, pantaloni scurți de logo, o cămașă de fotbal, pălării cu găleată și șepci de baseball, toate fiind împodobite cu sigla de craniu recunoscută de Mastermind și respectiv logo-ul Crossbones.

Imagine prin Mitchell & Ness
Piesa de stick din capsulă este geaca de pistă. Dispune de o siluetă clasică lovită, accentuată de un corp predominant negru, cu mâneci albe contrastante. Mânecile prezintă, de asemenea, două imprimeuri mari de craniu și transversale pentru a însoți o imprimare mare contrastantă pe spate.

Imagine prin Mitchell & Ness
În altă parte a colecției, vedem că tricoul de fotbal sportează o culoare verde alpină închisă, care este diferită de restul nuanțelor alb -negru. Cămașa cu tee prezintă un motiv „21” mare pe partea din față, care constă dintr -un imprimeu semnat de mastermind în litere.

Colecția Mitchell & Ness X Mastermind Japonia urmează să cadă online pe 27 august pe site -ul Mitchell & Ness ‘. În altă ordine de idei, vesta 1 din 1 din Kanye West „Donda”, se vinde pentru un 20k.

Imagine prin Mitchell & Ness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mai întâi uitați -vă la Dior X Air Jordan 1 High

Acesta este. După peste doi ani de așteptare, în cele din urmă a sosit în cele din urmă Dior X Air Jordan 1. Tăiat de Travis Scott prin povestea sa

Air Jordan 3 „Red Red” retro urmează să se întoarcă în 2022

ultima retro a retro în 2013, se pare că Air Jordan 3 „Fire Red” este setat să se întoarcă în 2022. Colourway -ul tradițional este adorat de fanii Jordan din

Întoarceți-vă să vă potrivească vara cu aceste pălării și șepci

cu vara chiar după colț, este esențial să vă pregătiți vremea caldă, precum și ce metodă mult mai bună pentru a vă întrerupe aspectul decât cu o pălărie! Așadar, fie