Mitchell & Ness X Mastermind Japonia Colaborează pentru o selecție de mărfuri de îmbrăcăminte sportivă

Legendarul companiei sportive din Philadelphia, Mitchell & Ness, nu sunt străine de colaborare! După ce s -a conectat la aprecierile lui Jordan, NBA și Sports Illustrated în trecut, compania de îmbrăcăminte sport este acum pregătită să lanseze o capsulă cu aliați improbabili, Mastermind Japonia.

După ce au pieptănat stilul de îmbrăcăminte sportivă de vintage Mitchell & Ness, cu moda de îmbrăcăminte japoneză de lux a lui Mastermind, cei doi au produs o selecție de capse de ediție limitată. Capsula include un vânt blocat de culoare retro-blocată, o pereche de pantaloni de pistă, pantaloni scurți de logo, o cămașă de fotbal, pălării cu găleată și șepci de baseball, toate fiind împodobite cu sigla de craniu recunoscută de Mastermind și respectiv logo-ul Crossbones.

Imagine prin Mitchell & Ness
Piesa de stick din capsulă este geaca de pistă. Dispune de o siluetă clasică lovită, accentuată de un corp predominant negru, cu mâneci albe contrastante. Mânecile prezintă, de asemenea, două imprimeuri mari de craniu și transversale pentru a însoți o imprimare mare contrastantă pe spate.

Imagine prin Mitchell & Ness
În altă parte a colecției, vedem că tricoul de fotbal sportează o culoare verde alpină închisă, care este diferită de restul nuanțelor alb -negru. Cămașa cu tee prezintă un motiv „21” mare pe partea din față, care constă dintr -un imprimeu semnat de mastermind în litere.

Colecția Mitchell & Ness X Mastermind Japonia urmează să cadă online pe 27 august pe site -ul Mitchell & Ness ‘. În altă ordine de idei, vesta 1 din 1 din Kanye West „Donda”, se vinde pentru un 20k.

Imagine prin Mitchell & Ness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Aruncați o privire oficială la Nike Air Max Furyosa NRG „Silver metalic”

dacă sunteți în acest sens în afara acestei lumi, precum și stiluri futuriste, atunci puteți avea noroc, ca cel mai nou aer al lui Nike Silueta Max, înțeleasă ca Air

Yeezy îmbunătățește 700 v2 „Mauve” este în lucrări

la fel ca „inerția” din 2019, se pare că Kanye West va copia, precum și lipirea unuia dintre o mulțime de celebre colorare cu viitorul Yeezy Îmbunătățiți 700 V2 „Mauve”.

Aerul Iordan 4 “Sashiko” este dezvăluit

Ce nu este vorba de Air Jordan 4 “Sashiko”? Influențat de metoda tradițională de broderie japoneză care datează de la începutul anilor 1600, Blazer Mid, precum și Low Dunk au