Mitchell & Ness X Mastermind Japonia Colaborează pentru o selecție de mărfuri de îmbrăcăminte sportivă

Legendarul companiei sportive din Philadelphia, Mitchell & Ness, nu sunt străine de colaborare! După ce s -a conectat la aprecierile lui Jordan, NBA și Sports Illustrated în trecut, compania de îmbrăcăminte sport este acum pregătită să lanseze o capsulă cu aliați improbabili, Mastermind Japonia.

După ce au pieptănat stilul de îmbrăcăminte sportivă de vintage Mitchell & Ness, cu moda de îmbrăcăminte japoneză de lux a lui Mastermind, cei doi au produs o selecție de capse de ediție limitată. Capsula include un vânt blocat de culoare retro-blocată, o pereche de pantaloni de pistă, pantaloni scurți de logo, o cămașă de fotbal, pălării cu găleată și șepci de baseball, toate fiind împodobite cu sigla de craniu recunoscută de Mastermind și respectiv logo-ul Crossbones.

Imagine prin Mitchell & Ness
Piesa de stick din capsulă este geaca de pistă. Dispune de o siluetă clasică lovită, accentuată de un corp predominant negru, cu mâneci albe contrastante. Mânecile prezintă, de asemenea, două imprimeuri mari de craniu și transversale pentru a însoți o imprimare mare contrastantă pe spate.

Imagine prin Mitchell & Ness
În altă parte a colecției, vedem că tricoul de fotbal sportează o culoare verde alpină închisă, care este diferită de restul nuanțelor alb -negru. Cămașa cu tee prezintă un motiv „21” mare pe partea din față, care constă dintr -un imprimeu semnat de mastermind în litere.

Colecția Mitchell & Ness X Mastermind Japonia urmează să cadă online pe 27 august pe site -ul Mitchell & Ness ‘. În altă ordine de idei, vesta 1 din 1 din Kanye West „Donda”, se vinde pentru un 20k.

Imagine prin Mitchell & Ness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Dropout Milano este primul magazin de expediere din Italia

din Italia, cu un pantof de 125.000 de euro. Odată cu uciderea din SUA cu magazine de transport, cum ar fi Flight Club și Stadium, sneakerhead -uri din SUA aici,

Ghidul suprem Pangaia Size

înainte de lansarea oficială în 2018, Pangaia a petrecut ani de zile căutând servicii mult mai prietenoase pentru a alimenta crearea de must-have de garderobă durabilă. În zilele noastre, marca

Air Jordan 1 Low GS “Triple White” este pantoful de vară perfect pentru picioarele mici

parte a bandei cu picioare mici? Apoi, Air Jordan 1 scăzut GS „Triple White” este făcut doar pentru tine. Adăugarea perfectă la rotația de primăvară și vară, puteți să vă