Mitchell & Ness X Mastermind Japonia Colaborează pentru o selecție de mărfuri de îmbrăcăminte sportivă

Legendarul companiei sportive din Philadelphia, Mitchell & Ness, nu sunt străine de colaborare! După ce s -a conectat la aprecierile lui Jordan, NBA și Sports Illustrated în trecut, compania de îmbrăcăminte sport este acum pregătită să lanseze o capsulă cu aliați improbabili, Mastermind Japonia.

După ce au pieptănat stilul de îmbrăcăminte sportivă de vintage Mitchell & Ness, cu moda de îmbrăcăminte japoneză de lux a lui Mastermind, cei doi au produs o selecție de capse de ediție limitată. Capsula include un vânt blocat de culoare retro-blocată, o pereche de pantaloni de pistă, pantaloni scurți de logo, o cămașă de fotbal, pălării cu găleată și șepci de baseball, toate fiind împodobite cu sigla de craniu recunoscută de Mastermind și respectiv logo-ul Crossbones.

Imagine prin Mitchell & Ness
Piesa de stick din capsulă este geaca de pistă. Dispune de o siluetă clasică lovită, accentuată de un corp predominant negru, cu mâneci albe contrastante. Mânecile prezintă, de asemenea, două imprimeuri mari de craniu și transversale pentru a însoți o imprimare mare contrastantă pe spate.

Imagine prin Mitchell & Ness
În altă parte a colecției, vedem că tricoul de fotbal sportează o culoare verde alpină închisă, care este diferită de restul nuanțelor alb -negru. Cămașa cu tee prezintă un motiv „21” mare pe partea din față, care constă dintr -un imprimeu semnat de mastermind în litere.

Colecția Mitchell & Ness X Mastermind Japonia urmează să cadă online pe 27 august pe site -ul Mitchell & Ness ‘. În altă ordine de idei, vesta 1 din 1 din Kanye West „Donda”, se vinde pentru un 20k.

Imagine prin Mitchell & Ness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Jordan 1 „Neutral Grey Volt” se lansează în această vară

Lansarea din ianuarie a Jordanului 1 „Neutral Grey Crimson” va fi amintită printre cei mai rapizi pantofi de vânzare din 2019. A existat o mulțime de hype care, în cele

Adidas X Real Madrid și -a pus în vedere victoria cu acest kit din 2021/22 Away

Se pare că Adidas este într -o misiune în acest sezon viitor pentru a oferi unele dintre cele mai proaspete kituri de fotbal din jur. În urma lansării kitului lor

X -ul lui Levi „The Simpsons” face o excursie la Springfield Elementary cu această nouă colecție de capsule

Să fim reali, cine nu -i place Simpsons? Pentru că ’89, serialul TV de animație preferat al tuturor ne -a oferit o varietate de momente amuzante, pe lângă o abundență