Tipul Nike Air Force 1 „Tint de pepene” este încă disponibil!

Chiar dacă are aproape patruzeci de ani, Nike Air Force 1 a rămas aproape neschimbat – un testament al cât de atemporal este designul său. Acestea fiind spuse, Swoosh a schimbat lucrurile în acest sezon odată cu lansarea tipului Nike Air Force 1 „Tint”, și este încă disponibil ideal acum direct de la Nike UK!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Cumpără acum

O abordare deconstruită asupra unuia dintre cei mai cunoscuți adidași făcuți vreodată, „Nuanta de pepene” duce lucrurile înapoi la scena prototipului. În timp ce se mândrește cu aceeași piele albă netedă ca OG, i s -a oferit o limbă de spumă nouă, precum și o curea de velcro în jurul călcâiului pentru cea mai mare potrivire de blocare.

Semănat mai jos, talpa aeriană a fost stivuită dublă pentru o adâncime suplimentară, iar partea medială este făcută dintr-un material complet vizibil, la fel de special. Pentru a încheia totul, lateralul este finalizat cu brandingul „N354” ca o oda către mesele pline de instrumente și pagini sfâșiate de designeri precum Bill Bowerman și Tinker Hatfield, care l-au mutat pe Nike de la idei bune la o avansare grozavă în Lumea sportului și a culturii.

Imagine prin Nike
Transport int’l

Cumpără acum

Disponibil acum de la Nike UK, tipul Nike Air Force 1 “Meloni Tint” este o nevoie garantată de polițist, așa că puneți mâna pe dimensiunea dvs. acum, în timp ce încă mai stă pe site! Spuneți -ne dacă ați reușit să obțineți o pereche și, în timp ce sunteți aici, iată 15 adidași Swoosh care sunt făcuți pentru vară!

Imagine prin Nike
Transport int’l

Cumpără acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mallet Hoxton este o capodoperă minimalistă

care încearcă să găsească un cred tăiat curat pentru a adăuga rotația de vară scârțâie? Apoi, noul Mallet Hoxton are numele tău scris în jurul său. O nouă siluetă interesantă,

Salee Bembury X New Balance 2002R vine foarte curând

, a trecut aproximativ o jumătate de an, având în vedere că designerul de încălțăminte Versace a tachinat Salehe Bembury x New Balance 2002R, iar acum, scade chiar după colț.

Maharishi X Nike Air Max 90 ‘Maha Olive’ este fabricat din bumbac organic 100%

cu ajutorul lui Michael Kusumadjaja Maharishi din Londra a fost întotdeauna în fruntea creării de un sunet ecologic, precum și îmbrăcăminte utilitară durabilă, precum și noul lor parteneriat Nike Air